Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Dali neko ima sasdrzaj iz oba flesa 29F400 sa poznatim kodom ,neko je izbrisao damp ,radi se za auto alfa 166 sa navigacijom.Hvala........
Dali neko ima sasdrzaj iz oba flesa 29F400 sa poznatim kodom ,neko je izbrisao damp ,radi se za auto alfa 166 sa navigacijom.Hvala........
Ima neko i moze da pomogne, ali kako kad nisi ostavio koji je model radia, sledeci put nema pomoci ako nema potrebnih podataka!
Zadnja izmjena od makkki79 (13-12-2010 23:19:30)
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
neznam sa sigurnosti jesu flashovi isti za sve siemens centrale mislim na broj 5W.... koji sadrze 29F400 u sebi
UCOT - Universal Code Off Tool
mogu dobiti passvort ? Sve su to iste radija sa navigacijem stime sta ima razliku kod nekih da imaju opciju da umetnes karticu za telefona ,ja vozim takvu alfu ,pa ako ne prodje ovo sta poslao kolega iscitacu sadrzaj iz moju alfu
Zadnja izmjena od igor6997 (27-06-2010 23:53:21)
igor6997
Password poslat na e-mail!
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
Zavrsen posao hvala svima
Zavrsen posao hvala svima
Kako zavrsen posao, objasni malo hajmo da budemo konkretni i jasni u odgovorima, ima neko mozda ceka na to kako je reseno?
Dumpom koji sam ti posalo ili...?
upravo to se traži na forumu : (uvod) pitanje --- (sadržaj) komentari, odgovori , savijeti ,iskustva idt. ------ (zakljuèivanje teme ) dali je netko pomogao i kako je prošlo-rezultat dali radi ili neradi
pozdrav svima