Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
zdravo,
imam problem sa ovim automobilom. Hladan motor se na dodavanje gasa skroz ugusi. Zagrejan motor radi daleko bolje, skoro idealno.
U ecu nema zabelezenih gresaka a na zivim vrednostima ne vidim nikakve nepravilnosti. Merio sam pritisak goriva i on je ok. Zamenjen je protokomer ali bez uspeha. Ne znam moze li problem biti adaptacija klapne. Probao sam to uciniti sa kts-om , kaze da je adaptacija izvrsena ali mi je to pomalo cudno jer je uopste ne pokrene. Inace ima savrsen lergas. Ako neko ima neku ideju sta bi moglo biti ili da je imao iskustva sa ovakvim problemom bio bih jako zahvalan na savetu.
E da...skidao sam i sondu misleci da nije zaceplljen izduvni sistem ali se auto potpuno identicno ponasa.
Pozdrav
ect senzor
Daje dobre vrednosti ali probacu i to pa javljam.
Pozdrav
nije do termodavaca, zameni danas i opet isto
cudan motor za popravku , skoro sam pisao o tom modelu , namucio me je!
best regards!
Dali je ociscena klapna, posebno obrati paznju na obode leptira. Citaj u parametrima dali vidi kada je u leru dali prikazuje a kada mu das gas? Napominjem ne da citas polozaj papucice gasa
Zastitimo decu u saobracaju
jesi li resio problem, sta je bilo u pitanju
Dali je ociscena klapna, posebno obrati paznju na obode leptira. Citaj u parametrima dali vidi kada je u leru dali prikazuje a kada mu das gas? Napominjem ne da citas polozaj papucice gasa
klapna ociscena, kao nova je sad , vidi kad je na leru i vidi dodavanje gasa
A koji si protokomjer stavljao boschov ili neki zuti?
bosch
Kada mu uradis test aktuatora motora ler gasa jel odradjuje?
radi na test aktuatora
juce sam oprai i dizne ali nista
motoru definitivno hvali jos goriva, jer kada lazem temperaturu rashladne tecnosti preko potija i smanjim je za 10 stepeni u odnosu na stvarnu problem se potpuno gubi.
pogledacu svecice danas a izmericu i vakum
ponestalo mi je ideja sta vise da gledam
ljudi danas astra g z14xe i isti problem
jel imao neko slican problem a da ga resio
ja gledao gotovo sve i ne mogu naci sta moze biti uzrok
auto preslo oko 60000km
probaj da iskljucis protokomer i kada je hladan i kada je vruc motor pa vidi kako se ponasa
egr ili faza lanca
Zadnja izmjena od gonza (15-07-2010 23:18:34)
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
probaj da iskljucis protokomer i kada je hladan i kada je vruc motor pa vidi kako se ponasa
probacu na x14xep a z14xe nema protokomer
egr ili faza lanca
kako da proverim egr? ili jednostavno zamena sa novim
Slobodno ga blokiraj!
best regards!