Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
POMAGAJTE! Imam astru1.7dti(isuzu)2003g i imam sledeci problem.kad je auto bio ugasen poceo je da sam daje kontakt trepereci i ponekad kad ugasis auto i izvadis kljuc on i dalje radi,ali kad sam posao kod majistora on nece da upali.zakacili smo dijagnostiku i pokazao je greske p0602 i p1610.(sistemska greska i sigurnosni kod) jedan majistor je skinuo kompjuter motora i nesto popravljao i nestala je sistemska greska a ostala 1610 i dalje nece da upali.sta raditi,POMOZITE
dali auto uopste vergla gledaj malo i parametre
Prvo pormjeni naslov teme a onda se budemo razgovarali o moguæim popravcima...
Ne pitaj me ono što ne znam !
Malo više napiši o samom ponašanju auta da pokušamo da pomognemo.
auto vergla ali nece da upali
Immo, gasi li lampicu od kljuèa?
nema lampicu kljuca
Koju od ovih 3 naznake za P0602 pokazuje. Neka neko ko zna uradi sva programiranja i usaglasavanja izmedju komp.motora i immoa.Trebace ti i sigurnosni kod.
Zadnja izmjena od marsher (06-07-2010 22:43:52)
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."-Einstein
ja mislim da ti je pukla osovina u bravi koja okrece elektricni ulozak
sve su greske ponistene i na dijagnostici je sve pokazalo dobro i kljuc je uskladjivan prema immo ali i dalje samo vergla i nece da upali i trepce servis pri verglanju
provjeri elektroniku pumpe
slazem se s anesvilom,bice da je elektronika,ccest je problem na tim vozilima
mozes da skines i poklopac samotornog , da ti ne slikam sad kakav sam ja neki dan otvorio , pun nafte, a isto komunicira preko dig.
mozes da skines i poklopac samotornog , da ti ne slikam sad kakav sam ja neki dan otvorio , pun nafte, a isto komunicira preko dig.
volio bi vidjet sliku kako pliva nafta nece tu pravit busotinu za istakanje nafte...
@)).....