Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
a ustvari sam....?????
još nisi shvatio ?
ajd malo razmisli do jutra pa javi odgovor, mada puno "majstora" se zezne na ovome
Ne pitaj me ono što ne znam !
tale3007 napisao:a ustvari sam....?????
još nisi shvatio ?
ajd malo razmisli do jutra pa javi odgovor, mada puno "majstora" se zezne na ovome
Jesam,jesam,skužio sam,manji IQ -veæa kolièina,veæi IQ-manja kolièina,kakva su iskustva,jel æe mi sad puno više trošit i jel ne smeta što sam IQ smanjio na 2.8mg? Jel ima kakve štetne posljedice na motor ako ga stavim na 2.0mg?
je napisao skrivenu poruku za korisnika: tale3007
[.]
Pogledaj u elsi ima to negdje...
U Elsi piše da odgovara od 2 do 9mg,e sad ispada da je 2 krajnja granica pa ne znam jel pametno poveæavat do 2,kad sam poèeo namještat pretjerao sam IQ NA 1.4mg,nisam išao na probnu vožnju,al je vruæ upalio na zub a inaèe mu treba 3 do 4 okretaja.
hehe izbrusio si se na ovom, to je donja gr. vrijednost...ima tu još nekih caka kod tog štelunga ali sad u detalje...
hehe izbrusio si se na ovom, to je donja gr. vrijednost...ima tu još nekih caka kod tog štelunga ali sad u detalje...
Izbrusio sam se i previše,ne znam više šta da radim,skoro godinu dana se ja veæ muèim s tim autom i nikako na zelenu granu,al sredit æu ja njega,nadam se da æete mi i èlanovi ovog foruma u tome pokušat pomoæ,a šta kažeš,kakvih caka tu još ima?
evo ti mala smjernica za prvu pomoc
Zadnja izmjena od ljubitelj (16-08-2010 22:48:29)
Sta god da uradis drugima, uradio si samom sebi.
evo ti mala smjernica za prvu pomoc
Pa gdje si prijatelju,poslao sam ti par mailova al tebe nema.....
idealan omjer kolicine goriva i zraka ja 14,7 naprema 1
Hvala druže,nego šta kažeš na one dijagrame koje sam ti poslao,jel ono štima ili nešto ne valja?
ljubitelj napisao:idealan omjer kolicine goriva i zraka ja 14,7 naprema 1
Hvala druže,nego šta kažeš na one dijagrame koje sam ti poslao,jel ono štima ili nešto ne valja?
Evo,sad sam ti ponovo poslao jedan od mailova koje sam slao ovih dana,valjda sam neš zmrdao s adresom..
Jesi dobio mailove?
nevalja ti ovdje turbo rastereti prije i vise nego sto bi trebao vec na 3600 rasterecuje a nevraca niti odrzava zahtjev tu je problem
Zadnja izmjena od ljubitelj (09-08-2010 01:32:27)
nevalja ti ovdje turbo rastereti prije i vise nego sto bi trebao vec na 3600 rasterecuje a nevraca niti odrzava zahtjev tu je problem
Šta æu sad u vezi s tim,da mijenjam ECU ili se nešto drugo može napravit?
ma ne ecu prvo probaj sa ispravnog auta staviti N75 i vodi racuna o kopcanju malih crijeva da ih skopcas kako treba mislim da ce to biti dovoljno
prijatelju, odvezi auto u neki servis neka ti resi to, jeftinije je veruj mi!
best regards!
prijatelju, odvezi auto u neki servis neka ti resi to, jeftinije je veruj mi!
Ma pusti ga kolega, ako je zapeo, neka vidi kolko košta muka i iskustvo koje se nauèi.....
neke stvari se mogu kupiti novcem, neke ne, kao iskustvo, to je neprocjenjivo
Ne pitaj me ono što ne znam !
ako tako kazes, neka vidi kako je , oni misle nama je lako ,uzmes lap-top u sake i radis, e pa nije tako!
pozdrav!
best regards!
ma covjek je vozio deset puta golfa u servis i nisu mu resili, kaze hoce da proba sam , i upravu je, tako mu jest veca muka al veci nauk
ma covjek je vozio deset puta golfa u servis i nisu mu resili, kaze hoce da proba sam , i upravu je, tako mu jest veca muka al veci nauk
Hvala svima koji me razumiju,a posebno èlanu ljubitelj koji mi nesebièno pomaže u rješavanju ovog mog problema,pozdrav.
jos nerijeseno ajde da neko resi problem
Zadnja izmjena od ljubitelj (25-08-2010 00:43:40)