Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
verovatno da mnogi imaju ovu dokumentaciju aparata koji je bio prilicno prodavan na nasem podrucju.
Radim upload ovog SM da proverim jel sve ok:)
ja ga nevidim, ocito da nisi okacio fajl
pozz...
UCOT - Universal Code Off Tool
@acom, @Sky...mozda je vreme da VE dobije status elprogera pa da moze da skida i kaci fajlove..VE je super lik ja ga dobro znam i odlican je i kolega i majstor. Ja sam solidno, da kazem kilaw, za te CD changere a VE je expert za njih, valjao bi nam svima, mogli bi dosta da naucimo uz Voju.
Eto, samo kao predlog, nadam se da se ne ljutite..znam da Voja nije narocito aktivan ali za to ima dobrih razloga..danonocno radi po terenu i ima zaista mnogo posla.
pozz,
cubica
Doktor specijalista za elektroniku
cuba, sa tim nemam nista, konkretno sam mod samo sto se tice ark dijela .... bilo kakav dio statusa itd sa mnom nema nikakve veze
Voja sigurno moze doprinjeti kvalitetnijem radu foruma zato gledajte da sto prije dobije status elprogera.Pozzz
Voja je jedan od vrhunskih majstora treba da dobije status elprogera!!!!
Voja sigurno moze doprinjeti kvalitetnijem radu foruma zato gledajte da sto prije dobije status elprogera.Pozzz
Voja je jedan od vrhunskih majstora treba da dobije status elprogera!!!!
Vjerujem.
---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---
eeeee polako nemojte da se uobrazim:))))
Hvala svim kolegama na ovim komplimentima.
Ono sto znam ne krijem, ono sto ne znam nije me sramota da pitam
hvala jos jednom
Voja Electronic
hvala @acom u moje ime Dobar forum, dobra administracija i kao sto se vidi to nije slucajno.
pozz,
cuby
Doktor specijalista za elektroniku
Ja da napisem nesto na komentar da je Voja vrhunski majstor:
Ja sam pozvao Voju 1999 ili 2000god telefonom,pitao ga da li hoce da mi proda skolu za dekodiranje radio kasetofona tada covek je pristao i za odredjenu sumu(nije bitna u celoj prici) odrzao cas od 19h do 03h ujutru,sve sto nas je zanimalo covek nam je ispricao i objasnio.Svaki put naknadno kada smo ga pozbali objasnio nam je bez ustezanja i skrivanja,uvek nam je izasao u susret.
Ja sam mu se oduzio oko 2003god. poklonivsi mu harder za motorole tada je to bila tajna.
VOJA JE VRHUNSKI MAJSTOR,GAZDA I COVEK. HVALA MU ZA SKOLU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dejan Kanjevac,
The Best Pioneer
Kraljevo
Jedini pravi auto je novi auto a to moze biti:Mercedes,BMW,........ i Yugo;)
svaka cast
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
Cestitam Voji !
Posto se u ovoj temi raspravljalo o unapredjenju Voje, ne mogu da propustim priliku i da ne predlozim "cubicu" za status Expert-a !
Ovde ima 188 postova, svi kvalitetni ... vidi se iz aviona da je majstor svog zanata. Znam ga i sa drugih foruma, i mogu reci da je prva liga !
poz....
@wilko potpisujem i glasam!!
@)).....
Nemoze cuba jos u experte ja glasam protiv