ELPROG FORUM

auto dijagnostika, auto dijagnostički alati, autodijagnostički programi, autodijagnostika

Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.

#1 04-08-2010 10:50:42

gojic.elektro
elproger
Iz: Stanari _ Doboj,BIH
Registrovan: 22-11-2009
Komentari: 110

Esp passat 5 2003g

pozdrav svim kolegama,potrebna pomoc. imam problem s datim vozilom svijetli lampica od esp-a i izbacuje gresku yaw ratte sensor(01425).pa sam menjao senzor ispod volana i sad svetli i lampica od abs-a pa sad izbacuje jos jednu gresku control module incorrectly coded(01044). vise nemam ni softverskog koda koji je bio (04155),a sad su sve nule. pa ako ima kakva srodna dusa da mi pomogne

#2 04-08-2010 12:21:19

raven_sk
elproger
Iz: Sisak
Registrovan: 10-05-2008
Komentari: 739

Re: Esp passat 5 2003g

druga greska ti se pojavila jel si promjenio senzor volana koji sada moras umjeriti, postoji procedura za to koju mozes naci na stranici proizvodjaca vag coma, a ovaj sezor ti se nalazi ispod zadnje klupe......provjeri ozicenje i vidi kakva je greska, prekid, stalna....

U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Titula je ono sto ostane nakon sto covjek zaboravi sve sto je naucio u skoli.

Albert Einstein

#3 04-08-2010 12:44:40

gojic.elektro
elproger

objasni mi moli te tacnije gdje se nalazi taj senzor. u objasnjenju pise da je strujni krug otvoren.irece mi gospodin da je vec par puta bio u servisu u sloveniji i lampica od esp-a se pali kad je kisno,cim malo sunca gasi se sama

#4 04-08-2010 15:20:34

raven_sk
elproger
Iz: Sisak
Registrovan: 10-05-2008
Komentari: 739

gojic.elektro napisao:

objasni mi moli te tacnije gdje se nalazi taj senzor. u objasnjenju pise da je strujni krug otvoren.irece mi gospodin da je vec par puta bio u servisu u sloveniji i lampica od esp-a se pali kad je kisno,cim malo sunca gasi se sama

digni doljni dio straznje klupe i naci ces crnu kutijici u koju ide zica.....mislim da se nalazi negdje na blize ljevoj strani ili na sredini....znaci na samom podu auta ispod straznej klupe......a zbog vode s emoze paliti i ako se ABS elektronici slijeva voda

U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Titula je ono sto ostane nakon sto covjek zaboravi sve sto je naucio u skoli.

Albert Einstein

#5 04-08-2010 16:12:03

gojic.elektro
elproger

hvala druze nasao sam. otici cu potraziti drugi senzor, pa cemo vidjeti hoce li se paliti. malo sam propratio zice izgledaju sasvim ok, s tim sto sa zadnje strane vozacevog sjedista ima vode. kod modula abs nema vode sve je suvo.pozdrav

Board footer