Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Jedan moj kolega ima problem sa otkljuèavanjem i zakljuèavanjem auta. Auto može zakljuèati i otkljuèati samo sa suvozaèeve strane. Kad proba na vozaèevoj strani ili na gepeku samo preskaèe ali nema efekta. Koliko sam ga razumio da mu i na daljinski se isto ponaša. Dali ima neki rele ili neznam šta , ako neko može da me navede šta da mu radim bio bi mu veoma zahvalan. Koliko sam ga razumio da je i brave mijenjao ali otom potom
Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva?
peugeot in citroen ima sasvim svoj sistem brave nije samo peraje koje idu na kljuè...treba još da kjuè pritisne jedan mehanizam koji posle okrene....ponekat se to zaprlja.,zariba ..tada treba sve oprati in podmazati...a nekad se iztroši...tada treba bravar da uradi malo duži kjuè ....
da ide malo globljije ...
Nisam bas najbolje shvatio sta se desava sa centralnim. Da li kad zakljuca sa strane suvozaca sve radi normalno ili ne? I sta znaci da mu se i na daljinski isto ponasa? Objasni malo bolje.
Izgleda da mu samo brava suvozaèa odraðiva kako treba a ostalo se isto ponaša tj. kad okreneš kljuè da zakljuèaš èuješ automat ali ne zakljuèava ( kolega kaže da se èuje automat isto kao kad fotografiraš više slika sa aparatom za slikanje odjednom) . Tako je on meni objasnio
Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva?