Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Iz fiat stila magnetti marelli. LCD nema osvetljenje, neko je izvadio lampe. Pitanje za tv majstore - moze li se ubudziti da radi sa 2 nove lampe i 2 invertora i gde se to moze nabaviti? LCD je 7 inch.
moze. uzmi najobicniji invertor na 12 v sa dve zice i radice.mozes ih naci u malo boljim radnjama elektronike
Invertor ispravan, problem samo sto nema lampe. Moze li se u Srbiji naci lampa za 7" lcd?
za takve "nemoguce" misije sam iskoriscavao od mobilnih LED osvetljenja
imam ja lampe za 7 inch.doduse polovne al rade pozz
za takve "nemoguce" misije sam iskoriscavao od mobilnih LED osvetljenja
I meni je to palo na pamet da uradim, medjutim sredjivajuci lom nadjoh jedan dvd koji je poodavno kod mene, pa sam sa njega skinuo displej i proverio i lampu i invertor. E sad, da li ce covek ikad doci po njega ...
Posto se inace retko bavim ovim, a i ne znam kako se krecu cene delova, koliko odprilike naplatiti ovu muku?
I
Posto se inace retko bavim ovim, a i ne znam kako se krecu cene delova, koliko odprilike naplatiti ovu muku?
Kolko sam se puta ja isto pitao, pogotovo kad me nekaj ubijalo u pojam, a èuj, kak ja komentiram u takvim slièajevima, "kolko god raèunal, meni je premalo a mušteriji previše"
Ne pitaj me ono što ne znam !