Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Na navedenom audiu imam ugradjen plin od 2006 god marke Lovato do prije nekih mjesec dana mi je radio normalno i na plin i benzin..inece cesto sam prebacivao na benzin zbog malo divljanja i bolje vuce i odjednom se desilo da na benzin radi samo na velikom gasu preko 3000 obr cim pustim gasi se,medjutim sad nece nikako na bezin,mijenjao pumpu isto se desava..imal ko kakav prijedlog sta bi moglo bit a inace na plinu dobro radi..pozz
Ko drugom jamu kopa trecom slajdra
Da nije sluèajno bilo detonacija na plin pa onda smota klapnu na k- glavi i provjeri crijevi izmeðu k-glave i usisne grane
pa nesjecam se nikad da je bilo kakvih eksplozija a mozel bit do one elektronske kutije jetronik jedan majstor mi je predlozio da nju probam zamijenit mada nije siguran da je to..
Ko drugom jamu kopa trecom slajdra
proveri ti klapnu, garant je sva smotana, pa moze da je povuce tek na vecem gasu.
When you have everyting under control, youre not fast enough!
proveri jednostavno i prvo da li imas pritisak goriva na diznama.imas u autodata te podatke.ako ima pritiska nemoj razvaljivati elektroniku bzvz.uopšteno,kreni od periferije ka elektronici,korak po korak i nacices problem...srecno!
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka