Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Iz Zenice sam,vozim peugeot 307 i imam problem sa abs-om,upaljene su mi lampice za abs i za ruènu koènicu,radio sam dijagnostiku auta kod 2 èovjeka i u peugeot servisu u Sarajevu,prvi èovjek mi je rekao da gubi kontakt na abs-u i da jednostavno moze biti da je žica zahrdjala i da gubi kontakt nije imao vremena da otvara,drugi covjek mi je rekao da trebam zamjenit abs uredjaj i u pežo servisu su mi rekli da trebam zamjenit al taj dan je bila akcija u servisu tako da nisam 100% siguran jel to to,a ovaj prijatelj mi je imao isti problem i govorili su mu u pezo servisu da treba zamjenit taj abs uredjaj al on je to sam otvorio ispostavilo se da je gubio kontakt na žici šta vi mislite o tome
šta vi mislite o tome
A ništa.... najbolje odvezi auto nekome ko se razumije u ovo i u koga imaš povjerenja ili daj prijatelju pa neka popravi kak je popravil i svoj abs!
Ne pitaj me ono što ne znam !
Prijatelj je preselio u Sarajevo,a sto se ljudi tice koji se razumiju danas su svi majstori,niko nece da otovori i pogleda,imaju puno posla samo hoce da ti naplate dijagnostiku i da pališ