Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
malo su skupi , jel neko ima iskustva sa ovim? Narucujem , pa javljam.
Zadnja izmjena od nesa78 (29-10-2010 15:00:54)
Znam da je skupo ali i ja bih kupio .Mozes da porucis i meni.pozz
Posto je to cudo i gde moze da se naruci?
A,nasao sam...Nije bas jeftino.Evo i specifikacije proizvoda
Zadnja izmjena od Kele (29-10-2010 19:02:37)
ja imam nesto slièno i nemoze se radit nec sa tim jer su pinovi vrlo blizu i svi budu u spoju
moze se radit motorole i epromi i tako neke stvari al nec ne, tako da sam dzaba bacio 250€
jos moje se vrte u samoj osovini i svasta nesto al dzaba ti to
Zadnja izmjena od slaven (29-10-2010 19:34:49)
može i nec sigurno samo zavisi koja je dimenzija i ne košta to toliko ni blizu
jest da nije jedna toliko a kad kupis 20 plus postarina i to ti je to od prilike al garant ne mozes citat nec koji je u tablama kao xsara, megane sagem , corsa 2001-,p307, itd, nije problem kad pustis klesta ona obuhvate pin i ima malo mesta al ka stavis druga naprimer kad moras stavit osam zaporedke onda se dodirivaju oni vrhnji delovi klesta koji idu jedan preko drugog i nemoze garant al opet mozda sam ja smotan i neznam to radit. u glavnom nec je previse gust sa pinovima za ova klesta
al ja opet kazem kupi pa vidi sam dal moze
zbog nec-a mi samo i treba. Slavene koje su dimenzije te tvoje , jel su to najmanje sto ima? Trebalo di da idu do 0.3mm, ne znam?
da najmanje su. naprimer mozes jih koristit gde je jedan pin , al meni je najteze zalemit onih osam zaporedke e tu ti ta klesta nemogu pomoc, sutra cu radit jednu xsaru sa nec u tabli i u bsi pa ti mogu spojit ta klesta na procesor i okacit sliku pa da vidis sam da neide. ovde u mojoj okolini imas momke koji stvarno rade brdo tabli dnevno i veruj mi da kad bi to bilo tako dobro nebi lemili vise neca sa kablima neg bi svi to koristili jer to nisu nike pare kad ti dodje nekad 5 necova zaporedke ujutru do deset sati, ja kad uradim dve ili tri xsare ili nesto tako slicno sa necom zaporedke dao bi 1000€ za klesta koja bi mi olaksala poso al kad nema. staces takav nam je zivot moras se napatit da bi posteno zaradio.
je napisao skrivenu poruku za korisnika: nesa78
Zadnja izmjena od slaven (29-10-2010 21:27:15)
@slaven: Pravila su da nema linkova na komercijalne stranice!!!
evo ja sam ove uzeo ako ti sta moze pomoc da vidis
ps:ovo nije reklama nego samo pomoc kolegi[.]
---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---
Je...a izgleda nema resenja za to jos. Ne znam sta koristis ali imas Dash diag II kod smok-a za neke nec-ove(clio,megan,kangoo,master...) preko dash plug. Ne znam jel radi, tako bar pise. A xsare, muka mi je da ih vidim.
pozz
izvinjavam se acomu i nece se ponovit
a koristim nec programator i upu usb za necove
Zadnja izmjena od slaven (29-10-2010 21:48:03)
Vec dugo vremena imam ove mikro-klemice, ali ih ne mozes koristiti za data linije na NEC-u jer su pinovi preblizu. Za tu namjenu postoji jedna specijalna "mikro viljuska" koja odjednom uhvati svih 8 data linija a ostale se mogu spajati sa ovim mokroklemama. Ipak mislim da je za NECa najbolje kupiti pravi adapter jer je je mnogo pouzdanije raditi ga na adapteru nego dok je u PCB-u. Ja bas pokusavam naci neke dobre adaptere pa cu ih naruciti jer su mi ETL-ovi adapteri vec pri kraju. Usput da pitam ima li netko za prodati ETL-ove adaptere za NEC MCU.
Ne nastojim biti jeftiniji, nastojim biti bolji!
ELTI , jel moze engleski naziv za tu miko viljusku, ako nije krsenje pravila, pa cemo guglati?Ili neka slika kako izgleda?
Hvala!
pogledaj ovo mozda ti pomogne ovo sam danas slucajno nasa
ako vam odgovara javi te se
Zadnja izmjena od lucky (03-12-2010 20:05:34)
KO NE PITA TAJ NE SKITA!!!!
Sto se tice 780824/6/8 tu mi oci ispadose i preko lupe i mikroskopa mora da se kontrolise da nema kratkog spoja a ovi ostali nec-ovi mi i nisu problem...
Nisi gledao mikronasa