Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
dijagnostika kaze greska 100f i senzor pritiska u railu. u parametre kad se upali ima dobar pritisak u railu a onda skoci na 200 mbara i ugasi se. probao sam drugi regulator i senzor i opet isto. sumnjam na komp. da li je neko imao ovakav problem
nece da bude komp posto vidim da imas kts pomuci se malo imas bas lepo objasnjenje za tu gresku. ako ne uspes napisi odakle si pa da resimo to
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
hvala gonza. car si. evo da javim da je problem resen zahvaljujuci gonzi koji je danas bio do mene. resio ga za 15 min. gledao malo po parametrima, proverio instalaciju, iscupa egr ventil i auto radi kao sat. danas sam uzeo nov egr i sve 5. a da nakon toga otisli u kafanicu i sve to zalili:)hvala ti gonza jos jednom.
Ma nek ste vi to zalili to je bitno, a mi nemoramo ništa ni piti
hvala gonza. car si. evo da javim da je problem resen zahvaljujuci gonzi koji je danas bio do mene. resio ga za 15 min. gledao malo po parametrima, proverio instalaciju, iscupa egr ventil i auto radi kao sat. danas sam uzeo nov egr i sve 5. a da nakon toga otisli u kafanicu i sve to zalili:)hvala ti gonza jos jednom.
Jeste li išli u onu lepu belu kafanu na izlazu iz Svilajinca ka auto putu.
Bruka dobar restoran.
I klopa za peticu.
Još ako je dobra konobarica
dancho napisao:hvala gonza. car si. evo da javim da je problem resen zahvaljujuci gonzi koji je danas bio do mene. resio ga za 15 min. gledao malo po parametrima, proverio instalaciju, iscupa egr ventil i auto radi kao sat. danas sam uzeo nov egr i sve 5. a da nakon toga otisli u kafanicu i sve to zalili:)hvala ti gonza jos jednom.
Jeste li išli u onu lepu belu kafanu na izlazu iz Svilajinca ka auto putu.
Bruka dobar restoran.
I klopa za peticu.
mislis na grand, javi se kad budes bio u blizini da ti pokazem sta je kafana a i konobarice
dancho je iz despotovca pa smo tamo i isli na pice. a sto se tice konobarice... uhhhh dobra mala
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
Ma ja sam prièao o klopi a vi o konobarici.
Eto,posle ja ne valjam.
@Gonza javiæu se sigurno,umem èešæe da doðem u Svilajinac,mali bogati gradiæ i sve nekako skockano.
....a jel posle bude pesma od kitica udara u glavu ko sampanjac...uz tancovanje guze afrike....
@)).....