Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozdrav.
Imam problem oko ABS.U toku voznje mi cakce ili skljocka abs jedinica.Kad skinem senzore sa prednjih tockova to se necuje,ali mi se onda isti zvuk cuje u levom tocku samo malo slabije(samo u voznji).Na dijagnostici nepokazuje greske kod jednog majstora,a kod drugog kaze da nemoze da pristupi abs jedinici(nema komunikaciju).lampice se upale samo kad dam kontakt i posle par sekundi se sve ugase.Sve mi normalno radi jedino je malo tvrdja kocnica kad cesce stisnem pedalu u nekoj saobracajnoj guzvi.Ovako sve normalno koci i abs koci normalno.Ako moze pomoc?Hvala unapred i izvinjavm se sto sam opsiran i ako sam postavio pitanje na pogresno mesto.
Kod njih je vrlo cest slucaj Abs centralna jedinica da je problem.
Ako mislis skrganje kod pedale u momentu bas kad skoro zaustavljas vozilo to moze biti do razmaka senzora i prstena na kojem ocitava impuls na tocku...
Greske ne prijavljuje ali se u toku voznje dijagnostikom pri zaustavljanju (na rvnom putu) ocita brzina senzora i koji odudara malo priblizi ili udalji...
Imao sam par takvih slucajeva i uvijek je bilo to...
Pozzzz
Nemam sve sto volim,al volim sve sto imam!
Ne bas u toku voznje se cuje pucketanje,dal kocio ili ne svejedno.
uradi sta ti je astambura rekao pa vidi sta ce biti. Slican problem sa pugom imao i hvala Bogu sve ok.