Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Na dzeku iza BSI-a(ne od samog BSI-a) odsecene 2 zice sa sledecim oznakama:
5AV1(117/3421/190101) deblja bele boje
5AV3(117/3421/190101) tanja oker boje
Iz samog dzeka izvadjene i stopice pa nemam pojma gde je koja stajala.Na drugoj strani dzeka gde bi gore navedene zice trebalo da budu spojene stoje sledece zice:
0151 tanka ljubicasta
435 tanka narandzasta
Od cega su ove zice?Da nije nesto odseceno u vezi IMMO-a?Svi uredjaji u autu rade.Ako neko ima semu pa da spojim ove zice na svoje mesto,a ako je IMMO u pitanju imam kod od ovog auta za uparivanje kljuca.
A sta je problem sa autom, jel nece da pali ili?
Ma pali on,i sve radi ali vidi se da je neko cviknuo zice pa bih da ih vratim na svoje mesto.Pojma nemam od cega su...
Pa ako sve radi pusti ovako. Verojatno ima avto immo of, pa su zato ¾ice odsjeèene. Jednom sam imao isti problem pa sam vratio ¾ice i avto v¹e nije upalio. Ponovo sam mogao uraditi immo of.
kablovi su od immo sigurno je neko napravio immo of zato ne diraj te dvije zice a ako hoces da ih vezes onda ti bijela ide sa ljubicastom a oker na narandastu
Ako povezem ove dve zice,moram li posle otvarati ecu i citati eeprom(jer vidim da ona smola u ECU-u nije dirana) ili samo opet cviknem ove zice ako ne uparim bsi i ecu?Imam BSI dump i iscitan kod za uparivanje kljuca?
Jos jedno pitanje.
Kada sa diagunom pokusam da programiram kljuc,izbacuje mi da nema komunikaciju sa ecu i kao pin kod mogu da unesem samo cifre,a pin kod ima 3 slova i jednu cifru.
Zadnja izmjena od Kele (14-11-2010 21:28:17)
Ma nediraj to èovjeèe sjebaæeš nešto, vjerovatno je u pitanju immo off
Ma necu dirati nista,samo me interesovalo od cega su zice...
Ma isto sam i ja jednom napravio i morao raditi ponovo immo off, nisam znao od èega su žice
Pogledaj ovdje:
ima shema od hynes-a.
Imam ja to heynesovo uputstvo ,autodatu i jos gomilu programa ali nigde nema nista u vezi immo-a.Kriju te informacije ko' zmija noge.Nema veze,kolega gore je rekao sta je u pitanju pa sam ostavio to tako...