Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Da li postoji cd sa mapom Srbije za audi navigaciju plus 2002god. ili ako postoji neki drugi predlog da ova navigacija radi u Srbiji.Cim sam izasao iz Italije prestala je da radi, a u Italiji je radila odlicno.Hvala.
Nece ti ni raditi jer sve fabricke navigacije podrzavaju i imaju u sebi kartu EU a s obzirom da Srbija nije u EU ne moze ni da radi, za sada je to velik problem sto se tice karte Srbije za fabricke navigacije, jedino resenje je ako auto ostaje u Srbiji da se nabaci neka jeftinija navigacija koja podrzava kartu Srbije sa ostalim zemljama u okruzenju i naravno zemlje EU!
Pozdrav..
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
za fabricku navigaciju nema update ni za ponove modele.
meni nije jasno kako je moguce da fabricki kosta najmanje 2000Eura i nema update.
U vecini vozila ide samo jedno DVD sa mapama i to se prodaje godinama. Jedina plus opcija je jezik Turski,Madjarski...
Firme kao sto su Garmin,Mio,Crypton proizvode daleko jeftinii uredjaji, a update ima svaki mjesec.
slazem se sa kolegom Maki79 najbolje ti je druga navigacija
savet je ok ali kada vec auto ima navigaciju pomislio sam da postoji mozda neka varijanta da proradi i kod nas.
Miso, evo ti jedan broj u PM, zovi i javi sta je bilo!!!
pozz,
cuby
Doktor specijalista za elektroniku