Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
naime drustvo prije par dana bio sam u prilici da kupim dijagnostiku za licnu upotrebu ddt2000. stupim u kontakt sa tipom koji se bavi tim i dogovorimo se da to sve isprobamo.tip jako ljubazan sve instalira sve ok dijagnostiku ddt2000 verzija 2.3.2.1 sve super i onda nastupa razocarenje u bazi dijagnostike ne postoji auto reno espace III , proizveden 1999 god.84 KW, oznaka sasije JEO ,motor f3r benzinac 2.0.da li neko zna sta se desava sa tom dijagnostikom i kako je moguce da tog modela nikako nema i napominjem da dijagnostika radi na drugom vozil bez i kakvih problema.za li se koja tacno dijagnostika pokriva ovo vozilo jer mi netreba nista profi nego samo za licnu upotrebu da je dobro a da nije skupo.hvala
Zadnja izmjena od micod (27-01-2011 19:32:20)
ddt samo espance 4
RENAULT : Twingo, X44, Clio, Modus, X86, Megane & Scenic, Megane II, Laguna, Laguna II, Avantime, X91, Safrane, VelStatis, Espace IV, X94, Master, Kangoo, W61, Traffic, Mascott, ZX89;
NISSAN : March-Micra, Primera, Almera;
DACIA : Logan, Nova;ETC
Zadnja izmjena od Rocky (27-01-2011 20:01:48)
ok to je ta ali nije mi jasno sa kojom dijagnostikom ja mogu da radim svoje auto naravno da nije ona skupa.
Visa možda treba provjerit
provjeri moze li i koja je cijena.pozzz
Sad sam pogledao Visu ima u ponudi: Espace 2.0 F3R, 2.0 J7R, 2.2 J7T, 2.2 TD G8T, 2.8 V6 Z7X-775. Znaci da ima tvoj motor
@eli&elvis
drug ovo nisam postavio za zajebanciju nego ko se razumije da odgovori ako hoce,ne vidim nista zajednicko sa zubarom i automehanicarom.program ocita gresku u map senzoru znam bar toliko da odvrnem dva sarafa i da promjenim map senzor a za mukotrpan rad nemoj se mnogo brinuti.sadasnji majstori se dizu u nebesa kao da su samo oni bogom dani sto znaju procitati ono sto im komp.ispise na ekranu.
@delek
drug koju verziju preporucujes i adresu na kojoj si gledao da ja vidim.pozzz
Visa 1.83 ali trebas hardver za visu. Pogledao sam u samom programu koje vozila ima u ponudi. Daj pretrazi forum dosta se pisalo o visi na pocetku rada foruma. Imas u web trgovini.
Zadnja izmjena od delek (28-01-2011 14:35:29)
@delek
hvala drug dalje cu se snaci pa cu javiti za sta sam odlucio.pozzz
visa radi taj auto 100 posto i u to nema sumnje. Al potraži u ddt-u pod all projects siemns fenix 5 pa probaj. Ddt radi solidno al aute od 2001.g. na dalje.
@schuba
hvala brate na savjetu javicu ovom dijagnosticaru da pregleda ima li u bazi siemens fenix5.opet ne razumijem isti je motor i u 1999 god i u 2001 god ali espace III nema nikako u bazi. nasao sam samo fenix 5.1 i postoje podaci o motoru F3R i vodi se pod x64, megane/scenic.pozzz
Zadnja izmjena od micod (29-01-2011 01:06:31)
ddt ti je za moj pojam preograničen i prekompliciran. Visa ti je za taj auto zakon. Ja nisam uspio spojit sa ddt-om niti jedan renault stariji od 2000.g. A budi siguran da taj motor u autu iz 2001.g. Nema fenix 5, već vjerojatno sirius 32 ili 34 koji savršeno razgovaraju sa ddt-om. Mene je taj ddt dobro istrenirao i skinuo nešto kose s glave. Za aute do 2000.g. VISA JE ZAKON za malo para.
@schuba
sta visa cita od kog godista do kog. moze li brisati greske ,ispitivati senzore motora, abs itd.ja imam novi laptop moze li na sistem xp, i imam 1port.pozzzz
@schuba
sta visa cita od kog godista do kog. moze li brisati greske ,ispitivati senzore motora, abs itd.ja imam novi laptop moze li na sistem xp, i imam 1port.pozzzz
visa ne radi na xp za visu reba -dos i da ima dva kom porta a sta cita za taj model ne znam na pamet nemam tu podatoci inace cita dosta vozila do 2000,god
@autogimi
sad mi i to pravi dodatni problem treba komp + visa i izadje puno love mozda se ne isplati za licnu upotrebu.pozz
nađeš staru kantu stabilca sa 98-icom jedan produžni rs232 i rješen problem. Nisam ni ja u startu imao laptop. Do 2000.g. nema boljeg od vise za malo para.
@schuba
hvala drug ali jedva skupio lovu za ddt a sad +jos jedan komp.pored jednog sto imam i laptopa za licnu upotrebu,malo je previse.u svakom slucaju hvala na savjetu a sad predlazu da ddt 2000 mora poznati moje auto pod megane&scenic.kao isto je to pa cu probati.pozzz
probao ja na meganeu 1.6, na svojoj laguni 2.0 F3R i bez uspjeha. Možda ti i uspiješ. U svakom slučaju ako ti ne uspije, odaberi fenix 5 u meniu all projects i onda odi na spajanje. Tako sam se uspio spojit sa sagemom na cliu.
hvala drug
nista od dijagnostike ddt 2000 nije se mogao nakaciti..pozzzz
imam ddt2000 i probao sam da resim ovu gresku "AirBag Lateral Thorax Avant Conducteur" ali izgleda da su mi se neki silni parametri pobrkali pa mi sad izbacuje 4 greske za airbag "Capteurs ISOFIX B siege avant passager, Enrouleur pyro arriere côté conducteur, Enrouleur pyro arriere côté passager i Mise a feu verrouillée" predpostavljam da sam neke parametre obrisao , nisam nesto profesionalan u ovome , da li zna neko sta treba da radim da bi otklonio ove greske ,
hvala unapred ako nisam pogodio temu nek je administratori premeste
inace auto je Clio 1.5dci x65, 2002. i ovaj podatak za ecu aibaga, UCE AIRBAG BOSCH AB8.2E pour X65ph2