Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Da li ste se susretali sa tim?
Koliko je to pametno?
Koje proizvode preporučujete?
Hvala.
Volkswagen Passat B5.5 3BG
1.9 TDI PD
2003 Silver Sedan
ja se razmisljam da uradim ciscenje dizni wins sistemom
bolje skini diznu pa na ciscenje.probali par puta ovako,ali nije bilo efekta.
znaci da ga ne teram dzaba na wins?
najbolje sto mozes da mu uradis je wins a sledece nove dizne.covek nezna o kojoj je dizni rec .otidji u zemunu kod radeta i pruzeceti sigurno dobro uslugu ciscenja winsom jer to radi vise od 10god .pre kraja ugrinovacke skrenes prema okretnici buseva...snacices se jer je on nekad radi samo vw a posto se dugo nismo videli i culi mozda radi sada i jos po nesto---kriza stigla i u bgd
Nema srece od ciscenja.mozda malo bude bolje
mislim da znam tacno na koji servis mislis,preko puta SC Teleoptik(Partizan)
mislim da se ulica zove Backa ili nesto slicno...
Pričao sam sa nekim ljudima koji tvrde da ga treba redovno koristiti,mada sam ja skeptik u kvalitet tih sredstava kod nas.Ja kada sam u Škodu 1.9D(mada je drugi princip) sipao cleaner,postigao sam efekat da mi je auto koji je do tada trošio ekstra,hoću reći minimalno,povećao potrošnju i to enormno.Verovatno zato što su se skinule naslage pa su dizne što bi narod rekao "prozukale".dakle,po meni pogrešio sam što sam ga sipao.
RAZNA su iskustva.pre nego sto sam kupio te skalamerije.ultrazvucni sto i wins, isao sam na demonstracije tih uredjaja i uvek je bio prikacen abgas tester i smok tester.i ivek je na njima bilo poboljsanja iako na ,,uvce,, nista nije moglo da se primeti.tako da iz iskustva mogu da kazem da ce kod nekih nauta da se primeti bolji rad motora a kod nekih nece ali je sigurno da ce neki pozitivni efekat biti.kad je nesto propalo e tada samo pomaze novo od ciscenja nema nista.sve ima svoje granice.....