Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
na dotićnom peugotu imam problema sa greškom p0105
zamjenio sam senzor apsulutnog tlaka zraka i dalje mi se ta greška pojavljuje svaki mjesec dana ,auto radi bez problema ali stranku smeta što me posječuje svaki mjesec dali je ko upoznat s tom greškom i dali bi se možda rješilo sa reprogramiranjem modula
nije uvek neispravan onaj deo na koji ti ukazuje dijagnostika,pozabavi se malo povratom ispusnih plinova
sa texom navigatorom , mjerač protoka je boschov ima ga na usisnoj grani odma na početku tamo god leptira mjeri pod tlak i kad mu čitam parametre sve je u redu od 0,9 v na leru do 3,8 dok mu nabijem gas na mjestu to jest 30 milibara na leru i stavijo sam novi ali se greška opet pojavila za koji mjesec dana
tu se nesto vrti oko mjeraca apsolutnog pritiska (interkuler) i mjeraca protoka. imali on klapnu na usisu? ako ima jel upravlja vakum ventil ili? cudna je greska! nigdje je ne navodi u dokumentaciji!
Zadnja izmjena od nedim (09-03-2011 13:16:28)
Zato bas velim jer postoji reprogramiranje modula jer to nemam u opciju sa texom a leptir gasa je pociscen i radi saverseno i senzor polozaja leptira u granicama normale
kad sam otvorijo temu do danas se nije pojavila greška pa me zacuduje kako ce opet doći za tjedan dana sa istom greskom a nema prigovora o radu motora
ni na trenutag kad se greška upali
Zadnja izmjena od klodovik (09-03-2011 23:15:51)