Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
ovako na autu se nemoze otvorit gepek ako nije upaljena pozicija i ako je auto otkljucan
dali je to greska ili postoji ta opcija da se iskljuci dijagnostikom
To je neki spoj prijatelju Pregledaj zice sto se prelamaju na gepeku ... Mada su zice od zakljucavanja na desnoj strani ali ti pregledaj opet ....
Sto je meni ovo trebalo.............
Prekinute su ti zice od gepeka u gumenu mazetnu
e pogledacu covjek je auto tkvo i kupio prije dvije godine nebi ni ja znao posto nisam mogao izvaditi djelove iz gepeka
njemu to nesmeta ali cu mu predlozit da to sredimo
A ne moze da ga otvori kljucem?
nisam probavao
ovako na autu se nemoze otvorit gepek ako nije upaljena pozicija i ako je auto otkljucan
dali je to greska ili postoji ta opcija da se iskljuci dijagnostikom
Pozz Bjeli,ja vjerujem u tebe,zar ti nesto ne govori osvjetljenje tablica i ta situacija rijesi to molim te!
ma da ali znas samo reko da nije neka tvornicka glupost jer brava dobije napajanje preko pozicije a naravno da cemo rijesit
a da ti uradi majstor koji zivi od toga
netreba majstor sam ja i upravo rijeseno jer su radili takvi majstori ko ti pa su umjesto da su rijesili instalaciju na sastavu gepeka
uzeli napajanje sa pozicije na bravicu
ali suvisno je da ja to tebi objasnjavam
netreba majstor sam ja i upravo rijeseno jer su radili takvi majstori ko ti pa su umjesto da su rijesili instalaciju na sastavu gepeka
Cestitke znao sam ja da ces ti to rijesiti!
da nije neko prije toga cacko po autu i tako nestrucno uradio nebih imao nikakvih dvoumica oko kvara
Stvarno mi nije jasno sto mnogi umjesto da traze pravi uzrok kvara, izmisljaju toplu vodu...
Svaka cast kolega...
da nije neko prije toga cacko po autu i tako nestrucno uradio nebih imao nikakvih dvoumica oko kvara
vole ljudi da preprave da bolje radi nego sto ga je fabrika uradila.......pa jel svetli glinerica ?pa svetli e znaci to je plus.....sad...dal jeste dal nije.......kad jeste a kad nije.....ma da nije njih kao bi naplatili vise?
Ha ha hah
i to obavezno samo da nadjem dobrog......:lol::lol:
jel napajanje osvetljenja reg tablica ide kroz manzetnu na gepeku (desnu) ili nekuda drugo? Pozdrav
ide kroz desnu kako se sićam ali nije ti problem obedvi manžetne izvuči iz karoserije pa malo pogledati žice imačeš sigurno nešto za popraviti