Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
imam problem sa lagunom 1.9 dti 2000g, pocinje ovako, imao sam saobracajku pre mesec dana, oba fara hladnjaci maske... sredio to i ostala mi upaljena kontrola za air bag, plus radi kao traktor, dimi i na nekih 1600-1800 obrtaja u voznji pali check engine i service, odem na clip, zakljucala se centrala air bag-a, senzor na zamajcu ocitao gresku, i crkao protokomer, sredim sve to, ponovo na klip sve ured, izadjem na put osim u prvoj u svim brzinama ako vozim duze od pola minuta na 1600-1800 obrtaja upali check engine, dodam gas i ugasi, nema razlike u radu i vuci sve normalno samo sto pali lampice, vratim se na klip nema nijedne greske, clip ocitava sve normalno. niko nema pojma sta moze da bude, probao par saveta tipa filter goriva, filter vazduha, novi akumulator posto je stari gubio struju i nista. ima li neko ideju sta bi moglo da bude? clip sam radio u ovlascenom renoovom servisu tako da i los program otpada ali i oni neznaju sta je a neostavlja mi se auto da eksperimentisu sa njim i menjau svasta bespotrebno.
mislim da češ ipak morat ostavit auto nekom u koga imas povjerenje da se malo provoza sa prikopčanom dijagostikom. Jesi stavio novi ili drugi mjerač protoka?
da nije prezubio u sudaru?
pronadjen kvar, takva glupost nikom nije pala na pamet a ovi u renoou da su bili malo zainteresovani nasli bi i oni a o cemu je rec, nasao sam nekog lika koji radi na divlje i ima komp i prikljucke, dosao covek, prikacili i opet greska na senzoru zamajca, obrise upalimo auto nista, napravimo krug autom nista, drugi krug auto podigao radnu temperaturu i upali ponovo check za senzor, stanemo da mi covek pokaze gde je senzor i kako izgleda da bih sutra otisao da kupim kad ono senzor stoji na svom mestu ali nije pricvrscen fale oba srafa, da nepoverujes. sutra u servis da mi objasne kako je moguce da se to desi da ne vide i zasto je to uopste odvijano kad nema veze sa popravkom koja je radjena na autu.