Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Radio iz naslova ubacen u golfa 5 sve radi stim kada se ugasi opet trazi kod. Ima oba stalna plusa can vezan (pre ovog bio je drugi radio koji je radio ok) can radi posto se radio gasi preko kontakta i svetlo na radiju radi.
Imali neko neku ideju
Pozdrav
ima ideja samo pravilno pokopcaj svjetlo treba da radi kad upalis svjetla a da probas zarotirati ta 2 napona +12v pa vidi stace se desiti samo te zeza napajanje pozzzzz
Nemas stalnih plus 12V tj. u tvom slucaju tih stalnih 12V umesto da dobijas sa aku. on ti dolazi sa kontakt brave i normalno kad isljucis kontakt nestaje 12V, samo ti je problem u vezivanju, proveri to i stavr resena!
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
tako je makkki legenda si koja zivi pozzzz bez uvrede
Ne citate sta sam napisao radio ima DVA STALNA PLUSA nema kontaktnu struju paljenje, gasenje i svetlo ide preko can linije!!!!
a safe mr kepa ????????????????????????????????????????????????????
probaj da okrenes ta dva kabla od struje
a safe mr kepa ????????????????????????????????????????????????????
Ne razumem
ni ja ne razumem zarotiraj napajanja +12v neces nista ostetiti pozzzz
Vidi ovako, proveri imas li na pinu 16 tj. SAFE pin stalnih 12V, tu ti je probelm, kod nekih modela kad ukljucis radio bez napajanja na tom pinu ne mozes da unese code a kod nekih se desava problem kao sto je kod tebe, i dalje tvrdim da samo imas problem sa nepravilnim(zarotiranim) napajanjem radia, koji je model radia pre rcd 500 mp3 bio u autu?
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
Na pinu SAFE i pinu +12 ima stalnih 12 volti na OBA pina U dzeku nema kontaktne struje samo dve stalne Probao na stolu isto se desava ukucas cod i sve radi dok ne ugasis radio na dugme sve vreme ima 12 V na OBA pina.Ne znaci da zamenim zice napajanja posto obe imaju 12v STALNIH i kada se izvuce kljuc.Razumem sta vi meni pricate ali ovaj radio se pali i gasi kljucem preko can komunikacije i to radi.Pre ovog radija je bio isto fabricki rcd 200 ili 300 i sve je radilo kako treba. Mislim da je problem u radiju neko ga je dekodirao i moguce da je ostetio dump
Zadnja izmjena od kepa (09-04-2011 21:21:05)
Otvori radio na stolu i instrument u ruke.
Pogledaj malo štampe ispod.
Mora da se ponovo dekodira da se ubaci drugi bin sa drugi kod i onda ce biti sve ok.
a dali ce sigurno biti sve ok pozzzzzz
Zavisi ako si serviser trebo bi da ga probas na stolu ako sve radi kako treba trebalo bi da radi i u autu ako nisi serviser onda kazes serviseru da ga proba na sto ako kod njega radi sve kako treba onda si problem resio.
ma nije bas tako evo kod mene samo 1 primjer ccr600 radi na stolu po cio dan ja ubacim u auto radi pola sata ugasi se i nemoze se vise upaliti sto znaci da nije tacna ta informacija ako radi na stolu da mora i u autu pozzzzzzz
Neki ark imaju i po 3 plus vezivanja, pogledaj ako ima sema vezivanja na ark!
pozz
Pozdrav,
Probaj dijagnostikom prijaviti radio jer nije zapamćen u memoriji. Pokušaj pod kodiranje (mislim da je kanal 56), i unesi potrebnu šifru i sačuvaj. Nisam 100% siguran ali pokušaj ili sačekaj da se netko javi tko je ovo probao.