Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
nisam vec duze radio zbog zdrastvenog stanja i dosao mi je u radnji citroen c 8 2002 god 20hdi od greski javlja P1112 Nnagledanje visokog pritiska PRITISKA GORIVA-NEDOSTATAK GORIVA* DRUGA GRESKA ISTI KOD NAGLEDANJE VISOKOG PRITISKA PRITISAK MANJI OD REFERENTNOG[CURENJE] AUTO VOYIS NEKIH 10 MIN ILI 20 NEKADA I UPALI SE LAMPICA OD STRUJE MOTORA I AUTO SE NAKON NEKOLIKO MIN UGASI I POSLE NECE DA UPALI SAMO VERGLA:ILI SE DESI VOYIS DA 30 MIN UGASISI GA DA GA ODMAH ILI NAKON 5 MIN UPALIS ON NECE?
Strpljenje je gorko al' mu je plod sladak.
imas gubitak pritiska goriva najvjerovatnije
ispitaj dizne za pocetak da njih eliminises,skini filter pogledaj dali unjemu ima opiljaka metala
pogledaj regulator pritiska goriva
nemogu dve dizne da ivadim toliko si zapekle da je to starsno 3 dana ih natapam sa sprejovaima koka kolom nitro razredjivacem i dalje nece da puste i zaista neznam sta da radim???
Strpljenje je gorko al' mu je plod sladak.
Postoji alat za to.....
Ne pitaj me ono što ne znam !
bas tako prekuce sam radio vitu to je dozivljaj kada nevidis ni gdje dizna
pokusaj napravit alat za vadjenje teg i takve stvari pomazu
ima alat od 4 m haos dobar.
Da tak smo nekak svi počeli prvi put kad smo vadili zapečene dize, ja sam štemal 4 dana i 3 radapcigera potrgal kad sam prvu dizu izvlačio
Ne pitaj me ono što ne znam !
bez alata tesko ces izvuci te dizne napravi sebi alat i rijesis problem
ljudi vito nije nista sta je C8 kad se vade injektori nek ti je bog u pomoci al nema goreg auta za raditi
nisam imao priliko na C8 radit a ako je gore od vite neka mu je sam bog na pomoci
ja sam prije par dana radio vitu pa zatom kazem
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka