Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Probali smo fleshat e39 530d sa kwp2000. Očito je partial file 48kb. Napravio sam tuning mapu, i kad je pokušao pisat nije uspio, samo je napiso error nije ni probavo.
Sad auto neće više upalit. Diagnostika daje grešku p1720 (Timeout DME CAN connection) kao da nemože naći DME tj. ecu.
Jel ima neko ideju, dali se koruptiro eprom 29F400, dali bi se moglo popravit tako da ga odlemim i upišem orginal mapu? Ili je greška negdje drugdje EWS, CAS neznam točno kako to kod bmwa funkcionira ako neko može pojasnit?
vrati file pa probaj,ako znas gdje ga u flash treba vratiti...znas napraviti tuning file a ne znas sta napravit kad auto vise ne pali
Mislim da ce tu trebati šlep služba! Nedavno su mi došlepali jednog takvog takodjer poslije Galletta, a tunirani fajl je bio iz baze sa CD-a na kojemu je preko 1.000 fajlova, a koji je kupljen za 25€!
Ne nastojim biti jeftiniji, nastojim biti bolji!
a umjesto tuning file-a mp3
Upisi programatorom taj originalni fail i pali masinu
nece ici bas da upise original file jer je partial read u njega ori, ima tu jos posla nego samo upisati ori file programatorom
e zato nevolim chipati aute, kud se trudim nešto popravit još kad ovako zajeb... stvar onda nema par noći spavanja.
Probali smo fleshat e39 530d sa kwp2000. Očito je partial file 48kb. Napravio sam tuning mapu, i kad je pokušao pisat nije uspio, samo je napiso error nije ni probavo.
Sad auto neće više upalit. Diagnostika daje grešku p1720 (Timeout DME CAN connection) kao da nemože naći DME tj. ecu.
Jel ima neko ideju, dali se koruptiro eprom 29F400, dali bi se moglo popravit tako da ga odlemim i upišem orginal mapu? Ili je greška negdje drugdje EWS, CAS neznam točno kako to kod bmwa funkcionira ako neko može pojasnit?
neko jaranski savjet vozi to kod susjeda tachomata da to sredi .
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka