Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
dali je tko imao grešku 1189 električni ventil za regulaciju protoka zraka..auto ima obrtaje samo do 3000 i dalje ništa.danas sam ga spojio nabrzinu na dijagnostiku a sutra ujutro ga se primam...vidim da u parametrima mu i mjerač količine zraka ne reagira isto je pod lerom i pod 3000 okretaja.. auto je 2001 godina..hvala !!
Imali smo. Vidiš i sam gdje je greška.
koji bi to bio ventil??nisam imo takav slučaj a i malo mi je to nepoznato ventil za protok zraka.. ok sutra kad dignem haubu vjerojatno če mi biti malo jasnije..
je napisao skrivenu poruku za korisnika: tomy.virje
e puno ti hvala za ovo...sutra napadam pa javljam....uostalom čemu služi taj ventilić?nekužim njegovu funkciju
Smanji promjer usisa da se poveća brzina plinova i tako kvalitetnije puni cilindre pri manjim okretajima, a i tlak punjenja turbine brže raste... Uglavnom malo diže okretni moment.
zdravo i jas imam slican problem na e 220 cdi 92kw auto i u vozni i u mesta prima gas do 3000 obrtaja sta bi moglo biti
servis dijatom
zdravo i jas imam slican problem na e 220 cdi 92kw auto i u vozni i u mesta prima gas do 3000 obrtaja sta bi moglo biti
neznam dali ovdje ima koji vidoviti Milan,bilo bi dobro da ga spojiš na dijagnostiku pa da vidimo što ona kaže.
Zadnja izmjena od jabuka (30-10-2011 22:20:10)
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka