Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
ovako prijatelju klimađija utvrdio da mu pusta kiler klime unutarnjeg prostora ali nece da se prihvati da ga zamjeni
posto ja ne radim sa klimama dali postji jos koje mjesto specificno da bi mogao u unutarnjem prostoru da pusta
nije mi problem zamjeniti kiler ali da nebi nesto propustio neki spoj ili tako nesto
planirao sam sistem napunit zrakom i ostaviti da prenoci pa ujutro provjerit pritisak
vasa iskustva sa ovim problemom jer auta za dva sata ispuusti sav plin
u unutarnjem prostoru ti nemože nigdje puštati osim na isparivaču...sa zrakom nečeš ništa postiči ako napuniš.. ako pušta,pritisak ujutro če ti pasti,ali svejedno nečeš znati gdje pušta..najbolje farba unutra i sa uv lampom gledati na onom crevu kroz koje teče kondenzacija...ako pušta na isparivaču,tabla van i samo polako..
to je valjda prije mene ispitao klimađija samo da nije pogresio odradicemo to laganini
ljudi ja cu dobiti lovu za zamjenu dali je do njega ili, ja neradim sa klimama nemam aparat za klime
to je valjda majstor koji radi klime vec ispitao samo nece da zamjeni
ljudi ja cu dobiti lovu za zamjenu dali je do njega ili, ja neradim sa klimama nemam aparat za klime
to je valjda majstor koji radi klime vec ispitao samo nece da zamjeni
vjerojatno je ispitao ali se neće zaj. s time ja sam imao slićni takav slućaj sa klima majstorom
ono što te ne ubije čini te jačim
ja cu da ga zamjenim ali once da puni pa neka se ne zaje...
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka