Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Da li mogu preko VAG-COM-a na AUDI A4 TDI 96kw 2004 god postaviti da mi se po paljenju motora automatski pale i kratka svijetla i gdje da to odradim...koji kanal i grupa...ako moze objasnjenje. Xenoni su u pitanju.
Hvala.
Zadnja izmjena od necko_sa (21-04-2009 01:29:40)
Mislim da kod tog modela ne mozes ja imam 2002 godinu i ugradio sam sebi releje za aut.ukljucivanje svjetala, kompletan taj set 2 releja kablovi osiguracio diode dodje oko 40 km dodje i sema za ugradnju.
moze-pogledaj nawww.de.openobd.com
Automatsko ukljucivanje svjetala je sigurno moguce uraditi. Upute za to mozes pronaci u Elsi, VAG uputama i sl. To se u vecini starijih literatura vodi kao "nordijska opcija" posto je obavezno paljenje svjetala zakonski prvo uvedeno u nordijskim zemljama. Ja ti osobno ne bih preporucio da to uradis iz vise razloga, no ako se ipak odlucis ne zaboravi osim ukljucenja izvrsiti i obracun nove vrijednosti bez koje to nece raditi.
mozes uradit moras uradir sledece otvorit controlni modul central electric i prekodirat ga
najbolje ako imas vagcom 704 ili vcds dobices predlozak kodiranja tj. help za dugo kodiranje otvori se prozor zakvaci kvacicu da su svjetla uvijek aktivna i to je to
ja koliko znam kod audija moras promeniti softkod na 09 centrali,a kako imas objasnjenje na openodb na njemackom iengleskom
jel se može kod a6 2003 god. programirati paljenje lijeve ili desne maglenke ponaosob prilikom skretanja, tj.kad skrećeš lijevo da se pali lijeva maglenka a kad ispraviš volan da se izgasi?
"uradi sam" ili idi kod "majstora"
nemoze
jel se može kod a6 2003 god. programirati paljenje lijeve ili desne maglenke ponaosob prilikom skretanja, tj.kad skrećeš lijevo da se pali lijeva maglenka a kad ispraviš volan da se izgasi?
nije to mercedes
Ne pitaj me ono što ne znam !
nije mercedes već audi quattro. mečki su valjda to fabrički ugradili da im se vlasnici imaju čime tješit kad ih ovi sa audijem ostave u prašini :D
mo.audi6 napisao:jel se može kod a6 2003 god. programirati paljenje lijeve ili desne maglenke ponaosob prilikom skretanja, tj.kad skrećeš lijevo da se pali lijeva maglenka a kad ispraviš volan da se izgasi?
nije to mercedes
ja se pridruzujem gami vozila marke audi i vozio sam ga prilicno dugo,e sad makoh tog kavaljera koji je nula za mercedes,od sad samo mercedes i nikoji drugi i minika stara je imala hromstat paket opreme a ovi audi nemaju vec samo u highline opremi....:D
@)).....
ima i audi dobru opremu samo treba dobro platit
zar ima bolji auto od vr10
Zadnja izmjena od koyot (30-11-2010 17:11:23)
atm tuning
electronic key
------------------------
mečka je dobro auto bez daljnjeg ali vala ni audi nema mane!
moze-pogledaj nawww.de.openobd.com
Pokusao sam naci na ovoj stranici, ali se nisam snasao najbolje...moze li pomoc?
Mislim da bi ova dva linka trebala da budu za taj audi.
Zadnja izmjena od dulegolub (27-12-2010 01:55:29)