Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
pozdrav dali je neko imo slucaj sa 2.0tdi da slabije vuce do 2500 len kao buba a posle vuze dobro menjan protokomer, turbina radi odnosno varibila, savet neki dobro dosao pozdrav
Greške ?
Parametri ?
Daj malo podataka....
Ne pitaj me ono što ne znam !
nema gresaka
uvijek ima gresaka, samo treba znati gdje traziti.......parametri, vakuumi....
U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Titula je ono sto ostane nakon sto covjek zaboravi sve sto je naucio u skoli.
Albert Einstein
vidim sutra parametre pa okacim pozdrav
evo neke slike samo mi zapalo za oko u mernim blokovima grupa 9 minus 900 sta se to meri sa tom grupom
Mora na 3000 obr da ima preko 2 bara, kod tebe ima samo 1,3, ne[to nije u redu sa turbom
a kako Vam deluju parametri dizni u mernom bloku 13?
jel ok ako varira od -1 do +1?
pozdraVW
menjao sam diznu juce pa mi merni blok za diznu 3(diznu koja je menjana) prijavljuje i preko 3,auto mi trza u voznji prilikom dodavanja gasa...
sutra ide ponovo kod majstora da vidimo sta se desava.Inace na dijagnostici mi prikazuje da turbo malo kasnije otvara...
savet?
to sto pokazuje veliko odstupanje na 3 cilindru nemora znaciti da je dizna moze biti i losija kompresija
ako cemo pravo i nije dobro uzupcen ima odstupanje u bloku sincro angle.....
@)).....
problem resen u pitanju map senzor pozdrav
ako cemo pravo i nije dobro uzupcen ima odstupanje u bloku sincro angle.....
jel moguce da je pomerio zub prilikom crkavanja dizne kada je doslo do gasenja motora?
auto mi slabije vuce,trza na dodavanje gasa?
mnogo tesko
reuf napisao:ako cemo pravo i nije dobro uzupcen ima odstupanje u bloku sincro angle.....
jel moguce da je pomerio zub prilikom crkavanja dizne kada je doslo do gasenja motora?
auto mi slabije vuce,trza na dodavanje gasa?
moja poruka se odnosila na slike koje je darko postavio...
@)).....