Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Ima li tko mozda uparene dampove SKIM+EDC15 za ovaj dzip?
Ili immo off mozda?
Prvobitan problem je bio da auto nije imao snage i izbacivao je greske da mu je napon punjenja pravisok.
Posto sam popravio ECU sve je bilo ok.
Sledece jutro samo se upalila lampisca od kod kljuca i auto vise ne pali.
Lampica ne blinka vec konstantno gori.
Kodirao sam ponovo kljuceve ali nista.U ecu neka greska vezano za pin kod,pa sumnjam na sinhronizaciju.
pozdrav
vergla a nepali ili uopste nevergla?
Vergla,SKIM vidi kljuc uredno ali nevidi ECU,nastao je kurcslus izgleda u dampovima,ili u glavnom procesoru u ECU.
Cudno bas,posto sam promenio neke IC u ecu auto je islo strasno,cipovan je bio.Paljen je 20 puta i sve ok.
Sledece jutro corak,a nije pad napona akumulatora bio.
Nista,videcemo uskoro sta je.
pozdrav
probaj da otkljucas daljincem pa onda da palis.
on ima transponder zastitu,ali porbao sam i to.
pozdrav
znam da ima transponder ali ima jos jednu zajebanciju. bcm i ecu imaju instaliran vin broj sasije i moraju biti upareni da bi to radilo.najgore od svega je sto ni drb3 ili starscan nemaju opciju re-programiranja vin. samo novi ecu ili bcm i programiranje vin
upalio je,pobrljao je damp u ecu totalno ali opet lose radi.
Tako da trazim drugi ecu,nema drugog izbora.
pozdrav
iskustvo iz prve ruke sa chrysler sebringom i zamenom ecu. kolega je petljao sa sebringom i prebacivao ecu sa ispravnog sebringa na neispravni sebring neznajuci da posle 6 neuspesnih pokusaja startovanja motora dolazi do zakljucavanja ECU.Jednostavno ispravni sebring je postao neispravan.novonastali problem nisu mogli da rese ni ovlascen chrysler servis.remontovan i programiran ECU porucen iz USA. Stigao posle 4 dana,namontiran i opet nista ista stvar.zovemo firmu u USA i kazemo kakav problem imamo.od njih dobijamo sledeci odgovor/stavite vozilo da 30 min bude na kontaktu da bcm i ecu uspostave komunikaciju,skinite sa kontakta i startujte vozilo. i najzad to radi.zato kolege oprez.
ako nisi jos resio problem i ako imas ecu bosch 0281010293,imam podatke za taj racunar (dampove) javi se mozda ti mogu pomoci!
pozdrav!
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka