Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Imam Lancia Zeta 2.0 turbo iz 95,koja ima navedenu cpu...bosch mp3.2 ( 0261 200 811) i nikako nemogu naci rjesenje zasto mi nedaje struju na pumpu benzina nakon anasovanja.......pomagajte ako netko zna...hvala!!!
Zadnja izmjena od dadovu1 (22-10-2011 20:50:51)
pa ne daje ti ecu struju vec relej pumpe.Jesi kacio na dijagnostiku,imas li signal obrtaja na ecu
relej promjenjen ali opet nista....poslao sam ecu na pregled jer stvarno vise mi nije jasno...
a dijagnostika pokazuje 0 grešaka..............
jesi majstor ili ljubitelj,ja hocu da pomognem ali nisi se ni predstavio.Ako si ljubitelj teraj to nekom ko se razume,ako si majstor znas da taj relej mozes lako prespojiti i dobiti pritisak,ako je samo to problem.Ecu aktivira relej kad dobije signal okretaja od senzora,ako senzor ne radi nema ni aktivacije releja.Sve to se vidi u stvarnim vrednostima na dijagnostici,itd...
ma nisam ljubitelj nego sam moju Lanciu Kappu zamjenio za ovu ali nisam imao pojma da je to ustvari Peugeot skoro u šaraf.....inace imao sam prije francuza i milijon problema....iz Vukovara sam a ovdje stvarno nemam bas puno "pametnih" kojim je mogu odvesti tako da sam u toj nezgodnoj situaciji da mi majstor govori da on vise nezna sto bi pa eto...problema...jel ima nekakva shema ili detaljnije što tocno napraviti?
druze moras naci nekog sa dijagnostikom pa polako opciju po opciju.Mora se prvo utvrditi da li ti imobilajzer ne blokira sistem.To ces videti u parametrima motornog komp,u opciji blokada kretanja treba da pise nije aktivna.Na tom autu bi trebalo da bude keypad za kucanje pristupnog koda,on hoce da rikne.Kad ti imo blokira paljenje ne radi pumpa niti baca varnicu.Sledece sto treba videti su obrtaji radilice u parametrima.Treba videti i bacaju li bobine struju pri verglanju.Ako su ti ove stvari u redu trazi kvar na instalaciji ili pumpi goriva