Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
pozdrav, skoro sam kupio vectru b 97 god 2.0 16v, kada sam je danas startovao na displeju je ponistila sve i pise samo "program", i vreme i datum (pored vremena u gorenjem uglu stoji malo "f") auto normalno radi sve je ok... I da napomenem, kada ukljucim CD plejer izbrise datum ... Ako neko ima predstavu sto je neka pomogne. POZZ
Radio lose povezan. Neko je samo gurnuo euro konektore u cd. Treba ipak nesto prepraviti, a ako ti ne smeta, onda i ne mora.
Ma to mi i nije neki problem, vec novonastali tocnije, auto u voznji gubi snagu, odjenom, ili pocne sticat, kada mu stisnem kvacilo zna se i ugasiti, imam sekventni plin na vectri... To se desava samo na plinu, kada iskljucim plin, na benzinu normalno radi. Posle odredjenog vremena ga vratim na plin, normalizuje se ali i ponavlja se u toku voznje, 2,3 puta. Dok je hladan ujutru, prvo paljenje, upali lapicu "chek engine" dok kada se zagreje motor na svakom sledecem paljenju je ugasi normalno. Ja po nekom svom zakljucku sa razlicitih tema sa foruma mogu zakljcit da je lambda sonda u pitanju... ili gresim ? ? ?
Zadnja izmjena od BMW E39 (08-11-2011 21:23:52)
Ako si zaključak izveo kopajući po forumima, onda ti mogu sugerisati da grdno grešiš.
Ispravan pristup je prvo čitanje kodova grešaka i parametara rada a zatim analiza ili popularno-dijagnostika.
Ako si zaključak izveo kopajući po forumima, onda ti mogu sugerisati da grdno grešiš.
Ispravan pristup je prvo čitanje kodova grešaka i parametara rada a zatim analiza ili popularno-dijagnostika.
pa sondu je lakše promijeniti nego sve ovo što si napisao
Jes' vala.
Menjaj,druže,sondu.
operi ultrazvucno dizne jer verovatno nikad nisu prane i nemenjaj sondu.
Zadnja izmjena od draganford (09-11-2011 10:26:05)
Pa covek lepo napisao da mu na beznin radi dobro al' mu je plin problem.
hladan ujutru, prvo paljenje, upali lapicu "chek engine" sigurno prvo paljenje kad je hladan nije na plin i tada pali chek engine.