Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
mali zgodni uredaj ispod radia listic se samo ubaci...e sad mi pravi probleme..ta naprava je ugradena naknadno ali strucno ...ja na tabli popravim kilometre ali kad ju vratim oni se namjeste na staru poziciju..kad iskljucim tahograf na tabli ostaje popravljeno stanje...ali ne broji kilometre jer impuls ocito dolazi od tahografa..dakle pitanje sta ima u njemu ??? gdje su kilometri ??? jel to znaci da tablu nemoram ni dirati ako popravim stanje u tahografu?...
trebam stanje km. podici za nekih 2500 km..ima li nekakav kalkulator ili da racunam pjeske?
ako netko zna nesto o tome molio bi pomoc..jer nisam te naprave nikada ni radio obicno je to tehnika iz kamiona...
pozdrav!
proveri mail
pozdrav
proveri mail
OK Zahvaljujem...ima li tko kakav damp sa poznatim stanjem da odradim domacu zadacu ?
koliko sam dosada naucio..taho moze biti simens kienzle vdo..dakle ako imate dampova sa poznatim stanjem km.molio bi....
pobogu pa sve sam ti napisao u mailu,imas moj hr. broj nazovi me i posalji damp i reseno.
pozdrav
Pozz,
molio bih da se teme zavrsavaju ovdje na forumu, a ne na "private mail".
admin.
pobogu pa sve sam ti napisao u mailu,imas moj hr. broj nazovi me i posalji damp i reseno.
---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---
Ok
pozdrav
druze ovaj iveko mi se nikad nije vratio ..pa nemam iz cega procitati..onaj dan sam pokusavao na njemu nesto odraditi nije uspjelo..sutra si se ti javio na forumu ali musterija ode za njemacku..zato sam mislio pokupit par dampova pa kad takav naide da nemoram izmisljat toplu vodu...ja to zovem domaca zadaca..
HVALA na pokazanoj dobroj volji...
Car type: Iveco Daily - (Dash+Tachograf) - 2004 year
Dash chip type is 93s56, in Tachograf you must find 24c04
DASH:
The mileage is stored in the next lines:
0000: DF F7 DF F7 DF F7 DF F7 DF F7 DF F7 E0 F7 E0 F7
where the next bytes:
DF F7 - is String #1
TachoGraf:
The mileage is stored in the next lines:
0000: 9F 26 0A 00 9F 26 0A 00 9F 26 0A 00 xx xx xx xx
where the next bytes:
9F 26 0A 00 - is String #2
je li sada malo jasnije sve imas u tahosoftu.pozdrav.
e bravo ..to te ja pitam ..sad imam domacu zadacu pa kad se pojavi nemoram mudrovat sto cu zajebat.....
zahvaljujem!