Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Molim kolege za malo iskustava, misljenja, saveta, o ovoj, prilicno nepoznatoj i (iz nekih meni nerazumljivih razloga) nepopularnoj temi kod nas.
Ustede na papiru izgledaju velike, znam da je mali broj pumpi, ali ce se to povecati polako. Dakle, cisto me zanima tehnicko-mehanicka polemika za i protiv metana u putnickim automobilima, recimo da govorimo o automobilu sa fabricki ugrdjanim metanom. Koji su problemi, zasto to nije populrno kod nas na ovu krizu. Hvala.
recimo da govorimo o automobilu sa fabricki ugrdjanim metanom.
Ako je ispravan,u ovom slučaju nema mana.
Problem je što su prilikom ugradnje neophodne i modifikacije karoserije i vešanja a ponekad i kočnica.
Naknadna ugradnja delimično obrađuje prethodno iznesenu potrebu,pa kao i svaki drugi delimično odrađen posao...
Ako ne smetaju bitno lošije performanse u odnosu na benzinski model,onda je u redu.
zasto to nije populrno kod nas na ovu krizu. Hvala.
Izvini što pitam,ali zaboravih a ti nisi napisao u profilu...
cng ili metan je malo zastupljen kod nas.uglavnom se svodi na vozila uvezena iz italije. imao sam priliku svojevremeno da demontiram ove uredjaje sa uvezenih automobila.vrlo su slicni lpg ili tng samo se razlikuju boce izgledaju kao boce za autogeno varenje i ima ih 3 kom i poprilicno su teske.metan se prodaje u kilogramima i fiat multipla trosi u gradu 6kg a na otvorenom 4kg.zanci sa jednim rezervoarom 20eur predjes 400-600km.moj drugar ima fiata multiplu 2002 god sa fabrickim uredjajem i dosada nije imao nikakvih problema.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka