Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Astra 2008 1,7cd(ti) 92kw problem ler gas....ili šta već......
Pomagajte ljudi!!!
Izluđuje me ovaj auto,problem je dakle sledeći:Ler gas mu varira i uopšte mi se ne sviđa taj zvuk rada motora.Sa vučom je u redu, mada ponekad "prekida".... ide super ali na ler gasu kao da pokušava da se ugasi. Bio na dijagnostici i zamenjen senzor na radilici! Sada varijacije nisu tako izražene ali i dalje postoje. Ponekad je dovoljno da ugasim pa ponovo upalim motor i sve je ok......................Ranije je znao da upali ventilator hladnjaka iako nije vruć, sada se to ne dešava ali, rekoh, i dalje postoji neki problem.....
provjeri instalacije
Valjda prvo dijagnostika, mada nadam se da si dosao i rijesio problem ako si naisao na dobrog majstora.......
Ma ne...radio dobro kad je bio priključen na dijagnostiku, nikakva greška. Majstor kaže da je to moguće zbog lošeg goriva, pominjao nešto kao komon reil (bez smeha molim!) u vezi sa tim ali i sam kaže da je to moguće kod manjih varijacija i da ja to ne osećam u vožnji. Ja kada držim papučicu gasa konstantno na 1600-1700 obrtaja auto baš "cima", na ler gasu takođe varira...........ugasim motor, upalim i opet sve besprekorno. Posle 5-6 dana normalnog rada baš sinoć se to opet dogodilo, evo i malo pre..........
provjerite CR injektore-parametrima ili na mjerenje povrata goriva
Hvala! Prvom prilikom......