Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Imam problem sa paljenjem
tacnije:
ukoliko auto stoji dugo gorivo koje se nalazi u filteru za gorivo kao da se vrati u rezervoar, kada se vergla ne moze da povuce gorivo posto se u filteru nalazi vazduh.
gorivo nikuda oko filtera ili iz filtera ne curi
na zalost kada se pokusa sa rucnom pumpicom koja je odma pored filtera napumpati gorivo ne uspeva se dovuci gorivo do filtera.
postavili smo jedan nepovratni ventil pre te pumpice kako se gorivo ne bi vratilo ali ni to nije dovelo do uspeha
da li je neko imao slican problem i kako ga je resio.
Azbuka
Na tim motorima nikad neznas sta te ceka ako nisi majstor tesko ces ista otkriti,moze biti dosta logicnih i nelogicnih razloga...u toj pumpici vec ima nepovratni ventil osim ako se nije pokvario a to je rijetko...
Na primer ja sam imao slucaj da u radu vuce zrak i tek nakon jednog dana cackanja sam nasao sta je u pitanju,a bosista koji je remontovao dizne nije mogao da vjeruje,a kad je pricao sa ljudima na seminaru o tom takodje mu nisu vjerovali i rekli su da je to logicki nemoguce...
Nemam sve sto volim,al volim sve sto imam!
vjerovatno vuce zrak na pumpici.Inace moze vuci zrak i na dovodu i na odvodu
Ako pumpica nemože dovući gorivo onda ona nevalja, a ako nevalja zbog toga i vrati gorivo
Upravo tako. Treba provjerit ventil u pumpici.
postavljen nepovratni ventil pre pumpice ali kao sto rekoh nije pomoglo na zalost, tragamo sta bi drugo moglo biti ali iskreno se nadam da je bas u pumpici problem samo da dobijemo novu pa probavamo.
uuU komplikacije radis li to sam nacinom sdelaj sam i sto bi dao majstoru podjes u kafanu i pljujes ko majstorima...
mi ovde se trudimo da pomognemo ali pisemo misaonoj imenici jeli ko od majstora radio dijagnostiku merio pritisak niski i visoki i sl. odvozi majstoru i ponesi neki wireless laptop i uzivo prenesi sta ste proverili mi ovde smo ti podska da rijesis to onlajn...
@)).....