Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
jeep cerokee 2.5 td 97 god bos ecu 0 281 001 437 neko je napravio imo of u ecu ima li veze to sta sad neradi km sat ne broi i pokazivace goriva temperature ne rade otvorio ecu i vidim dje uradeno imo of prespjene su dva pina sigurno da se kod povtorno ne ukluci isto tako i fabricki radio radio ne radi i uvek pise cekaj 2 sata za kod ostajem dva sata pod kontaktom i opet nista uvek vrati na dva sata cekanje Pitanje je ima li veze imo of u ecu sa sat tablom sta neradi zato sto prestala je da radi od kat auto nije palio i onda neko uradio imo of
Zadnja izmjena od bucka (13-03-2012 01:28:37)
Problem ti je u BCU modulu i preko njega ide brzina gorivo temp kljuc i sve ostalo,skini modul i proveri ga
a gde se nalazi bcu modul
moze li malo vise objasnjene o taj bcu modul
Ispod volana
to pod volan je ecu jeli ima jos koja bcu tu nevidim ? jeep cerokee i grand ceroke nije isto za koja bcu se radi i de se nalazi
Zadnja izmjena od bucka (09-03-2012 02:22:39)
problem resen promeneta bcu centrala sto stoi napred desno kod filtera za vozdu sve radi ok kilometraza pokzuje tacno i brzina samo obrtaj manje pokazuje ima li veze sa imo of pri promenu sadrzaj u epromu ?
Zadnja izmjena od bucka (12-03-2012 00:55:29)
Moguce da nije isto gorivo dizel benzin pa se obrtaji razlikuju
jest sve je moguce ali bcu sta sam zamenio je isto od dizel 2.5 samo staje od grand cerokee problem imam i sa kazalku goriva pokazuje mnogo vise al to znam po semu da ide preko bcu a posto bcu nije isti broj mozda zato ? nego pitanje mije bilo dali obrtaj ide preko ecu i sta moze biti drugo uzrok auto je rascereceno i kilometraza je vracana al broi sve dobro kilometrazu i km/ h nego ima li to veze sa kilometraze staj vracana
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka