Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozdrav, imam neke nedoumice vezane za sledeci auto pa ukoliko je neko imao slican slucaj svaki savet bi dobrodosao. Situacija je sledeca u pitanju je a6 3,0 tdi BMK motor , naime auto pri 3000 obrtaja ulazi u safe mode ne bas svaki put ali jako cesto , u motornom ima zabelezene 2 greske 17428 (P1020-001) , 17471 (P1063-001) vezane za pritisak goriva , auto u trenutku safe moda pri 2800rpm ,70kmh ima pritisak 1560bar , zamenjen regulator pritiska u railu i senzor pritiska u railu i situacija i dalje ista. Misljenja sam da neka dizana nije u redu pa naliva gorivo jer i na zajednickom prelivu vraca veliku kolicinu goriva za 2min oko 0,7L. Interesuje me dali sledeca situacija moze biti izazvana i losom rail pumpom . Hvala unapred.
ako neka od dizni ima izrazito vece ostupanje onda nije u redu
Da li imaš menzure za spojiti na povrat ?
Spoji i vidi koja vrača.
Milslim da merenje menzurama na audi piezo injektorima nije tacno a zato sto je za pravilan rad injektora potreban pritisak od 10bar u povratnim vodovima a kad raskacis vodove i zakacis menzure nemas pritisak u vodovima. Zato ja merim ukupnu kolicinu povrata i to posle ventila za zadrzavanje pritiska u povratnim vodovima.
N276 i G247 si kažeš izmjenio?
N290 da je do njega nema mi baš logike, ali ako imaš drugi auto prebaci i njega nije velik posao.
Ima mogučnost i začepljenje dovoda goriva, usisno sito na pumpi, hladilo goriva ...
Nezgodno dosta, nemam još dovoljno utakmica s VW CR motorima ali ovo mi je nekakav logičan slijed stvari.
Najvise me zbunjuje ovaj veliki pritisak 1560 bar na 2800rpm , jer povrat na zajednickom vodu dizni je prevelil to je sigurno ali od cega on stvori toliki pritisak zbog koga i ulazi u safe mode to je pitanje.Inace da napomenem da nema ni grama dima.