Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozz, evo kao u naslovu navedeno.
Jučer upalio klimu i kada se upali ventilator cvili, danas sam pogledao ventilator švrlja .. e sad da li se to može popraviti da ga ne vadim bezveze ili tražit novi, tj. polovni? može savjet..evo sve rastavio ,zaribala piksa do kolektora pa se vrtilo u onom limenom šeširu i zato cvilio,sad ću probati očistiti podmazati pa čemo vidimo. ako ne novi je oko 130 eur. il naći polovan,javim šta sam rješio pozz.. evo nakon 2 sata pipkanja problem rješen ,vrti dobro ne cvili i ne švrlja,,samo sam morao kučište malo pripecati jer jednom kad se rastavi nemože da drži najbolje,e sad koliko če durati vidječu ,kad stane javim..
Zadnja izmjena od jole 71 (23-03-2012 15:50:10)
mislim da nije predvidzena popravka,obicno je pertlovano sve i najcesce bidu piksne potrosene pa dobije uvecan zazor,ja bih trazio drugi mada da ti kazem sve se moze napraviti kad se hoce ali da li se isplati to je pitanje.
Nemozes znati sta je tacno dok ne skines,a popraviti bi se trebalo moci zavisi koliko je majstor raspolozen
Nemam sve sto volim,al volim sve sto imam!
Remontuje se vrlo uspesno,samo sve zavisi od majstora
Upravo tako, ja sam ih na stotine popravio, i nema pikovanja kao sto je gore neko napisao, pikovati treba kad ne znas fino rastaviti i sastaviti.....
Remontuje se vrlo uspesno,samo sve zavisi od majstora