Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
pežo 2005g 1.4 KFU motor nekad neće upaliti kad je zagrijan ,normalno vergla i kad se ostavi neko vrijeme opet pali ,sumnjao sam na senzor radilice ali dijagnostika Texa izbacuje grešku P0011 (pozicija bregaste je u anomaliji A) i P0012 (pozicija bregaste je u anomaliji B) spojeno na PPS pokazuje 3 greške
1-neusklađenost između 2sklopke stop usklađenosti
2-greška el .ventil promjenjivog razvoda blokiran u donjem graničnom području
3-greška el. ventil promjenjivog razvoda blokiran u gornjem graničnom području
ako neko zna jeli greška u el.ventilu razvoda ili mehanički blokira ,senzor bregaste vjerojatno nije jer bi onda bio drugi kod greške i još nešto dali PPS može očitati kod greške jer meni izbaci samo opis greške
izgleda da ove greške nisu bitne za palenje ,dok ne pali svi parametri u redu osim računalo zaključano a pokazuje da je upareno i da nema greške u bsi ako može pomoć
kolega Boskonis hvala na odgovoru ,gledao sam sa PP u parametrima motornog piše da je računalo zaključano ,računalo upareno , veza sa BSI u redu i drugo u redu, nema grešaka u ,BSI.ECM, ABS ,auto vergla pokazuje okretaje ,jedino se čuje zvuk upozorenja na armaturi .inače zaključa se samo nekad i po par dana sve u redu ,ostaviš ga neko vrijeme kad se zaključa ,dam kontakt pokazuje računalo otključano i normalno pali ,probao kontakte očistiti i našpricati kontakt sprejom pa ćemo vidjeti dali će se paliti
Zadnja izmjena od AP-klima (04-04-2012 18:47:17)