Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Auto mi stalno prijavljuje gresku na senzoru pedale gasa,bar tako pokaze dijagnostika.Kad mi se prvi put pojavila greska majstor je ponistio i bilo je 7-8 mjeeci dobro sad je poceo da mi prijavljuje gresku na svakih 6-7 dana,kad se ponisti. U radu motora ja ne primijecujem nikakvu razliku ni kad je prijavio gresku ni kada se ponisti auto sasvim normalno radi i vuce,sta raditi ima li neko iskustvo sa ovakvim problemom
Koji kod greske ? Koji motor je u pitanju ? ks, ccm ? to su sve stvari koje trebas da navedes kako bi ti se moglo pomoci, pisanje ovako je cisto nagadjanje i nevjerujem da je iko od ozbiljnijih majstora voljan nagadjat sta je problem, zato bih te zamolio da malo ozbiljnije pristupis problemu ukoliko zelis pomoc !!!
---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---
Auto je Pezo 406 hdi 2003 godina,2000 ccm,80 kw ne bi znao reci koji je kod greske ali mi je majstor rekao da je senzor pedale gasa a na displeju u autu ispise antipolution fault
Jeste, kad prevedeš antipolution fault znači senzor pendale gasa.
Jeste, kad prevedeš antipolution fault znači senzor pendale gasa.
Ma 100 %
Ne pitaj me ono što ne znam !
Pozdrav,
Može biti EGR ventil, senzor tlaka turbine, filteri, regulator količine goriva, začepljenje turbine, začepljenje ispušnog sustava a ako ignoriramo poruku na boardu i do senzora pedale gasa.
Odvedi to vozilo pravom majstoru koji ima odgovarajuću dijagnostiku.