Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Skoda radio navigation ( Blaupunkt )
1z0 035 191 a
7 612 002 051
eeprom 95320
spi flash 25p10
Moze li ko pomoci u pronalazenju koda za ovaj uredjaj ? Hvala!
nisu ti prilike da ces taj uredjaj tako odraditi
pozz...
UCOT - Universal Code Off Tool
code in the flash sta2052 and 2*29lv640
Moze ti pomoci kolega koji ti je i rekao gde se nalazi code. Javi mu se na PP. Pozzz Zoki
Prepreka je samo nasa masta...
Ja mislim da je kod u flash-u 29lv640
Koji uređaj čita ovaj čip
Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva?
neki od programatora u rangu 300 eu na vise uz odgovarajuci adapter posto su u TSOP kucistu , i dalje je posao uzaludan kod nije vidljiv jer je algoritam komplikovan i resen je softverskom emulacijom stringa od 16 bita uz 8 bita checksuma , jedini savet serviserima je da ovakve uredjaje ne dogovarate ispod neke pristupacne cene od 70-100eu , jer sam uredjaj nije jeftin a lako ga je ostetiti , ostali info na pp ,hvala kolegi Digitech
za proveru uvek koristite ovaj link , 95% uredjaja je uneseno u bazu , i pretragu vrsite po brojevima 7 612 00x xxx
kako vec rekoh moze kod mene na stolu
nesto mi vas dva krijete moracu izgleda da vas propitam malo
cuby
Doktor specijalista za elektroniku
nismo vise na istoj talasnoj a telefoni nerade
auhh prodjo kroz b.krupu zamalo pokibo od voza 4 prelaza bez ikakve naznake da magistrala ide preko sina,a brate ibro daleko od grada ova tvoja krupa inace bi svratio na rucak bilo je popodne....
@)).....
nismo vise na istoj talasnoj a telefoni nerade
momcicu, nem'o zaboravis da ja jos uvek imam onih 10 ari placa u Majkica Japri!!! Treba samo da se pojavim i ozvanicim to... A to je jako blizu Krupe
A mozda povedem i Zliju
cuby
Doktor specijalista za elektroniku
trebao si bar ovde ostaviti poruku da ces kroz krupu pa da se nadjemo, usput neskontah "daleko od grada ova tvoja krupa", cuba bojim se neces stici .... pricat cu ti ako se kad sjetis starih drugova pa dodjes na skajp