Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
cao drugari rec je kao sto vidite o pezou 206 i situacija je sledeca. kada je hladan ima blagu varijaciju gasa u leru, ali kada se zagreje to postane mnogo veca varijacija i auto mnogo losije radi. na dijagnostici je prikazivao regulaciju pritiska goriva, jednu gresku za usisanu masu vazduha i senzor broja okretaja (kodova se ne secam). e sad za regulaciju u parametrima pokazuje varijaciju izmedju 20 i 30 MPa, ali kad se zagreje i krene grublje da varira pritisak opadne na 12 i skoci na 45 MPa u leru. u nijednom trenutku nema konstantnu vrednost pritiska goriva. interesantno je kad gledam parametar za broj okretaja motora pokazuje izmedju 0 i 8000 rpm a auto radi normalno. sad da li to mene laze dijagnostika ne znam. Pritom je i jedna dizna malo losija od ostalih. da je neko imao slican slucan i jel mi moze pomoci?
kakva je korekcija dizni u parametrima? trebalo bi izmjeriti povrat ili izvadi regulator tlaka pa malo prouči.. koji je sistem gore? i sa kojom dijagnostikom je čitano?
mozda bi trebalo da prvo resis obrtaje... Moguce je da zbog toga sve ostalo zeza...
sve dizne su oko 0.5 mg/h osim cetvrte koje je 1.1 mg/h, ali i ona je u granicama dozvoljenih velicina. izmericu povrat obavezno. citano je sa KTS-om. problem je sa tim obrtajima sto mi na KTS-u pise da nije dozvoljeno iscitavanje te stvarne vrednosti. sad ne znam da li dijagnostika laze ili je senzor u kvaru.
ako imas varijacije pritiska podatci vezani za dizne nisu pouzdani dakle rijesi varijacije probaj sa regulatorom drugim pa onda vidi parametre injektora
problem resen. bile su dizne u pitanju. sistem je opran winsom. pozz
Šta bi sa
interesantno je kad gledam parametar za broj okretaja motora pokazuje izmedju 0 i 8000 rpm big_smile a auto radi normalno. sad da li to mene laze dijagnostika ne
dokle ce da radi.......
izgleda da taj KTS nije hteo da mi ocita lepo taj parametar. Mislim taj parametar i dalje je isti, ali auto radi ekstra. e sad nemam pojma dokle ce da radi, kad bude prestao ne gine mu bosista da mu sredi dizne
nesumnjaj u KTS bice da ti je ECU pobrljavio
Zvučiš mi poznato!:D
nesumnjaj u KTS bice da ti je ECU pobrljavio
auto sada lepo radi. ako se imao jos neki problem zakacicu ga na lexiu da proverim taj parametar za broj okretaja motora.