Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
pozdrav svima
čovjek mi dovezo a klasu, a problem je da avto neče da upali ni da vergla. Avto je radio dok ga nije odvezo nekom majstoru zarad neki problema sa daljinskim zaključavanjem, i taj mu je pokvario paljenje. Daljinski sam več popravio nije bila prikopčana masa na šasiju izpod volana), a i priklopio sam ga na star, i pokaziva mi da je ključ za paljenje zaključan. Sta se tiče ključeva radio mu samo jedan rezervni (nije skakavac nego obični). Dodajem i slike, pa sad ne znam, da li se taj ključ da otključat ili nekako usposobit sa starom?
evo slike
pozdrav svima
čovjek mi dovezo a klasu, a problem je da avto neče da upali ni da vergla. Avto je radio dok ga nije odvezo nekom majstoru zarad neki problema sa daljinskim zaključavanjem, i taj mu je pokvario paljenje. Daljinski sam več popravio nije bila prikopčana masa na šasiju izpod volana), a i priklopio sam ga na star, i pokaziva mi da je ključ za paljenje zaključan. Sta se tiče ključeva radio mu samo jedan rezervni (nije skakavac nego obični). Dodajem i slike, pa sad ne znam, da li se taj ključ da otključat ili nekako usposobit sa starom?
evo slike
sharky76 napisao:pozdrav svima
evo slike
u glavnom samo da javim, da su ključevi zauvijek zaključani in da jih više nije moguče otključati. Valjda se može izbisati kod na immobox, motorni se napravi nevinog, pa se ponovo kodira, ali to neka potvrde stručnjaki na forumu koju so za takve stvari majstori.
Sutra mi dolazi stručnjak za takve stvari pa čemo vidjeti da li je to stvarno istina, u suprotnom če trebati drugi ključ, brava i immobox.
pozz