Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
U Srbiji se prodaje za sad svasta od ovih jevtinijih navigacija ,ali sta po vasem misljenju vredi para . Potrebna mi je prvenstveno relativno tacna i dobra navigacija koju bi koristio uglavnom u gradskoj voznji i u drzavama na Balkanu . Slovenija, Hrvatska, Srbija, Makedonija,Grcka eventualno Madjarska i Bugarska.
Tko Leti Vredi , Taj Vredi I Zimi !!!!
kupi bilo sta sa windows platformom, guras igo i to je to
UCOT - Universal Code Off Tool
VIVAX!
Otključaš ga i dobiješ Windovs CE računalo, dalje znaš i sam
Baš tako uzmeš bilo koji kineski uređaj koji je na windovs ce platformi i tu možeš ubaciti i garmina i igo
Nevidih da si iz Bg, mogu te preporuciti kom da se obratis
garmin broj 1, sve ostalo je petljanje
Zavisi koje auto imas, mozda mozes uklopiti u tu cijenu 2Din navigaciju windows ce5/6 sa multimedijalnim sistemom + imas unutra i hands free za razgovore...
pozz
Zadnja izmjena od Jastrebov (18-09-2012 21:45:27)
Skyline hvala za kontakt . Pozvao sam coveka i dogovorio se za dalje.
odlicno, kao sto rekoh preporuka i kontakt osoba su sigurni a covjek je sa karakterom kasnije kad zatreba i sama neka podrka ili nesto slicno neces imati problem
piozdrav
Malo starija tema,ali moram odgovoriti.
Blueberry-smesna stvar od uredjaja.Manje vise zbog softverskog resenja.Najveci problem finalna zavrsnica uredjaja,jako losa plastika,bukvalno topljiva na malo vecim temperaturama ...O nosacu za vetrobransko staklo da i ne govorim ...
Ne vredi nikakve pare!!!
Ubedljivo GARMIN broj 1
Naravno ne uticem na neciju drugaciju odluku !
Dodju tako vremena kad pametan zacuti,budala progovori,a fukara se obogati.
Sve je to manje vise isto . Neznam ovaj uredjaj ima ovo , onaj ono , pere ,pegla, brise usisava itd . Za cenu jednog od tih uredjaja - malo boljih ili ozbiljnijih , moze da se kupi i neki od mobilnih telefona koji podrzavaju navigaciju . Moja supruga je uzela novi samsung, napakovao je brat mape srbije, grcke itd i na buvljaku kupila nosac za auto i eno ga radi super. A ima i mobilni i radio i mp3 i mp4 i td...
Mislim da cu i ja uskoro nesto slicno da uzmem.
nebi ja to sa tel koristio nervira to kad ti poziv prekine navodjenje, imam neku no name navigaciju dao stotinak eura pre koju godinu, i radi kao doksa sa igo mapama. Gledao sam tada garmin bila je nesto skuplja al mi se nije svidelo sto kad kucas ime ulice ne uklanja nepotrebna slova. Odusevljavao sam se ko dete kad je pre dve godine u Becu prikazivala i zgrade pored kojih prolazis, i POI je tada bio odlicno uradjen...
Press F13 for IQ Test now !
Taj Prestigio 4150 za te pare je odličan.Meni je naprimer bitno da veličina ekrana ne bude ispod 4,3 inča.Sve ostalo može da se dogradi i ubaci kao što su zgrade(konkretno za Srbiju je veoma oskudno urađeno) ili razne ikonice za POI,radari ,kamere ....
najbolje je kupiti android mobilni ima iGO my way 8 aplikacija najbolja ja je koristim na mob..bez greske imam mape za ceo svet i najnoviju Srbije sa speed cam