ELPROG FORUM

auto dijagnostika, auto dijagnostički alati, autodijagnostički programi, autodijagnostika

Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.

#1 17-09-2012 19:16:30

milanovicmilann
elproger
Iz: Bosna-Sarajevo
Registrovan: 10-09-2009
Komentari: 46

Šema spajanja cd plejera peugeot 307

Imam fabrički cd na pežou 307 2002 godište, kupio sam neki pionirov cd pa hoću da zamijenim fabrički pošto mi je počeo prekidati. Ako neko ima šemu samo da znam koja je koja žica pošto ima baš puno žica na ovom fabričkom plejeru a ja nemam  kod sebe instrumenata da ispitam žice.

#2 17-09-2012 20:45:48

Zoki
elproger
Iz: Grobnik
Registrovan: 07-05-2009
Komentari: 232

Re: Šema spajanja cd plejera peugeot 307

E ovo je po Vuku 100%.

#3 18-09-2012 00:33:09

LuxBih
Expert
Iz: Luxembourg
Registrovan: 29-02-2012
Komentari: 1,290

je napisao skrivenu poruku za korisnika: milanovicmilann

#4 18-09-2012 19:43:09

milanovicmilann
elproger

Danas sam skopčao bez ičije pomoći. Hvala na linku

Zadnja izmjena od milanovicmilann (18-09-2012 19:43:21)

#5 18-09-2012 19:52:13

dragan_s
Expert
Iz: Prijedor
Registrovan: 24-09-2011
Komentari: 2,327

To majstore, ipak je to euro dzek u pitanju!

#6 19-09-2012 20:28:06

milanovicmilann
elproger

Pošto sam spojio ovaj pionirov cd, malo po forumima gledam i neki se žale da na PUG 307 kad stave neoriginalni cd zna da pobrljavi BSI (primjer brisači se sami pale-a taj problem sam već nekada davno imao). Samo da kažem ja sam staro original cd ostavio u autu da radi samo njega neću paliti a žice sam prespojio na novi cd tako da su obadva skopčana. Da znam da će mi se desiti problem sa BSI odmah bih ga skinuo.
Molim vaše mišljenje ko ima 307 i neoriginalni cd u njemu

#7 19-09-2012 23:48:00

drz
elproger
Iz: Srbija
Registrovan: 16-05-2009
Komentari: 948

Oni koji se zale da neoriginalni cd zna da pobrljavi BSI su verovatno bili sam svoj majstor, kao i ti, pa nije ni cudo sto se to desava. Idi kod nekog ko zna sta radi da ti to namesti.

#8 19-09-2012 23:52:52

dragan_s
Expert

haha, bolje je kad imaju dva big_smile i jos ostavio sve zice na onom da BSI ne crkne lol ja stvarno ne znam jel postoji nesto sto se zove logika i neko ko se zove majstor......

Zadnja izmjena od dragan_s (19-09-2012 23:53:38)

#9 20-09-2012 00:30:06

milanovicmilann
elproger

Pa dobro ovdje izgleda niko neće da pomogne, samo se šprdate. Na starom cd-u sam naravno prekinuo + tako da je on neupotrebljiv a druge stvari su ostale skopčane. Ustvar šta se ja imam vama pravdati, bilo koje pitanje da postavim na ovom forumu vi se šprdate i provocirate

#10 20-09-2012 00:51:11

dragan_s
Expert

Nije sprdnja kada ti fino kazemo vozi nekome ko zna, svejedno za +, tacnije jos gore ostavio si sve ostale zice sto je jos gore, prvo sto bez napajanja na nikakav nacin ne moze pomoci, a svojim samo fizickim prisustvom takodje nece pomoci......vjeruj mi da si sa svojim "rjesenjem" samo pripomogao tome da bsi crkne, a i taj drugi radio.....

#11 20-09-2012 01:54:50

Nikola123
Expert
Iz: Zrenjanin
Registrovan: 18-08-2009
Komentari: 942
Website

placanje majstora postaje sve teža radnja, uglavnom online popravke po amaterskim forumima pa kad dodje do sr... bude ej mozda to onaj majstor moze popraviti pa kad platis to sto si izgoreo i majstoru jos toliko onda jbg. Cujem neki farbar radi i klime, ovaj što radi limariju u gradu poceo da ugradjuje alarme, malo popravlja centralne brave hvale ga musterije da je jeftin, jos pun sebe kad ga vidis deli vizitke limarija elektrika mehanika, da te muka uhvati... skrenuo sam sa teme al postao sam alergican na stolare koji iskljucuju fap filtere, rade kao portiri, trguju mobilnim telefonima i vracaju kilometraze na pasatima

Press F13 for IQ Test now !

3 korisnika je napisalo "Hvala" za ovaj komentar: dragan_s, cubica, stratos

#12 20-09-2012 03:34:26

cubica
Expert
Iz: Ivanjica Srbija
Registrovan: 17-09-2009
Komentari: 882

postalo je vise ne izdrzivo, svako svasta radi sad Danas me zove jedan lik da mu popravim duvaljku..ja velim koji je taj lik i teski elektronicar da ima duvaljku a ne ume da je popravi smile  Al' nema veze...covek duva i duva i oduvava nesto.. smile
Svaki dan, ama bas svaki dan mi dodje po jedan tesko spaljeni uredjaj!!!! Danas sam radio jedan kljuc za pezoa kome je neki nesretnik menjao nekim kukačem, čime li...taster, ma spalio je i deformisao i kuciste kljuca a kamoli elektroniku smile Juce jedan dobar kenwood arcd, neki veselnik ga nema gde nije pipnuo i unistio ga..njega necu ni moci da sredim a steta je skup je sad  al' cu obradujem ''pametnog'' vlasnika sto ga nosio nekoj budali i mislio da je sve zezanje i da moze sve caskom i za male pare.
Prekjuce neki gorenjac gde mu neka majstorcina udarila tranju sa diodom umesto obicnog,,ma kakve veze to ima??
I tako...igra se narod..kad je jeftina stvar u pitanju to razumem ali da neko skup uredjaj da budali da mu upropasti..e to mi nikad nece biti jasno..

Ajd razumem da musterija ne zna da je immo u pitanju, da je elektronika pumpe, da je ecu, da je elektronika abs-a, da radio trazi code, da je pukao damp u tabli i sl... pa otera recimo kod III-razrednog elektricara ali ne mogu da razumem da elektricar se uhvati i prcka po tim stvarima...
A jos gore ne mogu da razumem kad ne moze nista da uradi i jos i napravi dodatni kvar pa kaze...nije ovo moj posao..idi kod elektronicara ...to je neka sitnica u pitanju!!! i ljudi dodju i misle sad cu ja to za 2 min!!!
A ja ne mogu nuzdu da obavim za to vreme od 2 min sad

I tako...skrenusmo sa teme...

Milance, ne kazu ti kolege nista lose, ne ljuti se, vec su ljudi solidno indisponirani ..nema se ni zivaca sve vise sad Vazno je da si ti to napravio, ako zelis da se bavis time i jos nesto radis pomoci ce ti sigurno ali ako si aktivan i bavis se time ozbiljno..ali za blic pitanja i nece bas sad

BSI na PUGu je luda naprava, zna da crkne na prvom mrazu, da poblesavi sam od sebe narocito 307ce a sta mislis ako mu dovedes neki plus ili masu gde ne treba? Bila bi velika steta a i posao. Skupo bi te kostalo...to su hteli da ti kazu.

pozz,

cuby

Doktor specijalista za elektroniku

2 korisnika je napisalo "Hvala" za ovaj komentar: makkki79, tango91

Board footer