Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Dali se može kako ugasiti potpuno immo na dti motoru.
komp je boschov xxxx 739, mem 24c02, prvi put mi upali a drugi put promjeni sadržaj memorije iako sam pin 7 stavio na +5V, u cemu je caka dali netko zna?
evo orginalnog fajla:
....znam ja al necu da kazem...
..ma salim se,presjeci immo line,pin 59 ECU..
nista od toga
ta ecu nemoze bez imma, tako sam proèitao na forumima, samo simulator imma.
dali ga netko zna napravit?
a pin 7 od mem na +5v nepali, zato sto zakljuèava odrese od 080-0FF, a taj dio nije bitan nego do 080, tako da upute u immo kileru nisu toène, ta memorija se nemože cijela zakljuèati
@alldecode imam ja gotove simulatore pa ako treba pisi na PP. Inace na toj motornoj nije moguc immo off bez simulatora!Pozdrav
napravio sam immo of na dti-u
e sad neæu ja da kažem, hehe
netreba simulator, treba nesto drugo, zamjeniti ...
ako nekom zapne neka upita?
napraviti write protect na eepromu
to je 50 % riješenja s immo linijom precvikanom, ima još 50 % da bi upalio i drugi put bez imma, a ne samo prvi put
da nije mozda ne precivkan pin nego premosten pin na .....
Pozdrav
na 1.9dti sa mem 24c02 ili 24c04 potrebno je uraditi immo off , dignuti i staviti pin 7 na 8. Sece se linija ecu-immo
Sve to ali pre toga treba pripremiti i staviti nov 24c04
Na modelima sa jednim konektorom ecu linija je 59, sa dva konektora ecu pin 15.
immo.teamgoo.net
dosta puta se desava kad se odradi zabrana upisivanja u eeprom da auto hoce upaliti prvi put i zatim nece izvjesan period nakon gasenja kontakta dok ecu ne izgubi napajanje. I nakon toga ponovo pali ali nakon par sekundi cekanja.
Stvar je u memoriji, istina.
Ta u ECU se nemoze zakljèati, nego isprogramirat drugu koja može, drugi proizvoðaè
E sad neznam sta je s ostalim stvarima koje se zapisuju u tu memoriju osim imma, one se nemogu promjeniti?
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka