Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
na navedenom autu ima problem voda nestaje u vecim kolicinama svaki 50 kilometara po 2 litre nema kako mi je musterija opisala telefonski auto je neko pregledao nije nasao nista obicajno crijeva ,pritiak ,teperatura ok e sad naveo je da mu se to desava samo kad je klima upaljena cim iskljuci klimu auto ne gubi vodu posto slabo radim klime imal kakva caka i dali je ko imao slicni problema, druga stvar kako mi je opisao kad upali auto dobije turazu ali nakon par sekudni vrati se u mormalu sumnjam da je ovaj prvi problem vezan sa drugim al tako mi je opisao ,auto nisam pregledao ako moze pomoc
najvjerovatnije izbci vodu na cep od posude za vodu zato nemoze naci dihtung glave
ako dobije turazu ujutru i beli dim iz auspuha moguce da je dihtung glave ali prvo proveri cep kao sto kolega kaze idi prvo od manjeg kvara
cisto sumnjam da je cep jel je bocu i cep nedavno mijenjao znaci nestaje vode samo kad klima radi cim iskljuci klimu vode nefali i sto se tice turaze ona je svako paljenje bio vruc ili hladan turaza 5 sekundi i radi normalno auto mi dolazi za par dana pa vidjecemo u cemu je poblem
jedino unutrasnji ladnjak grijanja da ne curi
Pregledaj ti auto, uzmi auto kod sebe, pa se uvjeri, tu te musterija nesto negdje malo laze... A za bocu i ako ju je mjenjo kakvu je stavio mozda istu.
pozz
turaza je zbog senzora a to apljenje klime i potrosnja vode neverujem da je povezano dok ti auto ne dodje tesko ces ustanoviti
Mislim da će ići glava dolje....
2,0 16V motor?