Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Ovako: Zamjenio bi satove na svojoj xsari iz 1997 god. za satove iz xsare iz 2002 godine. Problem je u nekoliko stvari, pa mene interesira gdje da naðem shemu te elektrike za satove?
Moja xsara ima dvije utiænice otrag, a ima ih i xsara iz 2002 god,. ali moji su malo veæi,.. Tako da sam ja mislio odsjeèi žice i staviti od ove novije xsare te utiænice,. E sad da li je to izvedivo? Tj. da li æe to raditi? Ajmo elektriæari odgovarajte,..
Pozz i Veliko hvala unapred na odgovoru/ima!!!
Veži konja gdje Aga kaže, pa makar konj i krepo !!!
najbolje da zaboraviš taj pothvat,zato što stara xsara ima indikatore povezane direktno sa satom,a nova ima preko bsi-a na koji je tabla spojena sa van komunikacijom...
OK, hvala ti puno na brzom odgovoru,. Tako da se i neæu upuštati u takav posao!!
Pozdrav,..
Veži konja gdje Aga kaže, pa makar konj i krepo !!!
OK, hvala ti puno na brzom odgovoru,. Tako da se i neæu upuštati u takav posao!!
Pozdrav,..
Zahvat totalno nemoguc...sve i da hoces da ti to odradi netko od nas strucnjaka za kemijanja.pokusao sam nesto slicno prijatelju odraditi i stvarno sa jako puno volje opet neizvedivo ...fali par modula koji su rasporedeni po bsi po motornom...
katastrofa su ti noviji auti ..nema kemijanja koje mi bas volimo
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka