Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Nemam upustva - kako mogu odraditi ovaj dashboard? PDF ka¾e Motometer-Plug, ali nemam ovog kabla ...
Mozes na stolu.Nevidim u cemu je problem.Sta ti treba vezano za ovaj dashboard.Pozzz...
Nemam upustva - kako mogu odraditi ovaj dashboard? PDF ka¾e Motometer-Plug, ali nemam ovog kabla ...
sta je pisac htio s tim da kaze???
UCOT - Universal Code Off Tool
Mozes na stolu.Nevidim u cemu je problem.Sta ti treba vezano za ovaj dashboard.Pozzz...
©to je treba napraviti? Programirati EEPROM sa Clamp-om?
Izvini kolega na pitanju ali nam reci znas li ti kako izgleda programator i jedan kalk za km.Malo pogledaj u tachosoft i bice ti jasnije.I ubuduce malo vise informacija za navedeno.Pozzz...
Izvini kolega na pitanju ali nam reci znas li ti kako izgleda programator i jedan kalk za km.Malo pogledaj u tachosoft i bice ti jasnije.I ubuduce malo vise informacija za navedeno.Pozzz...
?
Ka¾em da "Tacho Universal".
Neke stvari moramo raditi sa malo znoja,Nemoze sve na kablic pa klik i gotovo.Imas li ti cim iscitati dump iz table.Pozzz...
Neke stvari moramo raditi sa malo znoja,Nemoze sve na kablic pa klik i gotovo.Imas li ti cim iscitati dump iz table.Pozzz...
Imam samo Tacho Universal, i kazali su mi, da radi bez problema Passate 1995-2004.
Daj malo vise podataka o toj tabli.Pozz...
Zadnja izmjena od predogas (09-07-2009 01:17:50)
OK, ali sutra jel sad nimam kola tu. Hvala ti puno unapred!
omglol napisao:Nemam upustva - kako mogu odraditi ovaj dashboard? PDF ka¾e Motometer-Plug, ali nemam ovog kabla ...
sta hoces da radis na toj tabli km ili sta objasni nam vec jednom.Pozzz...
mislim da ti treba ovo...
skyline-GTR napisao:omglol napisao:Nemam upustva - kako mogu odraditi ovaj dashboard? PDF ka¾e Motometer-Plug, ali nemam ovog kabla ...
sta hoces da radis na toj tabli km ili sta objasni nam vec jednom.Pozzz...
a jebote kak ne kuzis... kupio decko cajniz igracku za 100 dolara i sad je majstor..a jebe ga uputa nema uputu...a tabla ko svemirski brod..a unutra cuci mali epromic..a sta je to pita novi u tom poslu...lemilica sta je to...programator bilo kakav ???
e al nejde na kabel ....
ma ide momak i to kabel sa 3 zice iz LPT...al daj potrudi se rastavi jebenu tablu vidi koji eprom je unutra..pa mudruj sta ces s njim...te table odradim sa digitronom ili napamet...bez taho univerzal.. takvi nam sjebase posao prijatelju..jos ako radis za 10 eura po tabli jer si frajer i ti si majstor ti to znas...
Nejavi se nas kolega vise!@carclima najposteniji odgovor do sad.Pozzz...
Nejavi se nas kolega vise!@carclima najposteniji odgovor do sad.Pozzz...
a jebaji ga ima stvarno pitanja da si pucas u koljeno...kad sam ta sva sranja poceo radit samo sam CITAO i trazio gdje sto naci,al ovi novi ne jebu odma sta kako i gdje.pazi njima je TESKO TRAZIT gdje ima rjesenje,ne da ga sami izmisle..
nije da sam neki majstorcina al jebote potrudi se malo prije no sto na forumu napises HELP!!!!! sta je crvena zica????
zato i nisam stalno na forumu,ubiju me u pojam ovi strucnjaci...
stjepan Vukic
Max - Alarm