Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Bok
Imam Vag Com 3112 hrvatsku verziju sa USB kablom i neznam kako registrirati verziju. Dali postoji kakv crack za registraciju ili nešto drugo? Hvala
Bok
Imam Vag Com 3112 hrvatsku verziju sa USB kablom i neznam kako registrirati verziju. Dali postoji kakv crack za registraciju ili nešto drugo? Hvala
Pa ako ti je orginal ne treba ti crack
Kabel je originalni,kupljen prije nekih 5 godina...i sad mi javlja da je verzija shareware...i ne dozvoljava mi aktivaciju...probao sam sa eng. verzijom 805.1 i ta mi super radi i aktivirana je...samo je mali problem što je na engleskom pa bih se radije koristio ovom hrvatskom...ako netko ima možda hrvatsku verziju koja ima u postavkama za USB da pošalje link ili na mail ak nije problem...
imam i ja isti problem sa orginalom.cuo sam da to nemoze funkcionisati sa hr verzijom
meni je jedno vrijeme sve radilo...sve sam mogao normalno raditi...ja sam i dobio kabel sa tom hrvatskom verzijom...možda dok sam ovu najnoviju verziju(805.1)registrirao,tu se nekaj sje(805.1 sam skinuo sa Ross-Techove stranice)...a našao sam i neke stare verzije sa crackom ali one nemaj u postavkama USB,nego samo com port..
Ljudi, a kaj æe vam hrvatska verzija ?
Pa tam vam napiše da vam je u kvaru "Davaè puta klizaèa ", ili "otpusnik pretoène slavine protoka goriva" ili pod odabrani printer napiše " odabrani vozaè " i sad ti znaj kaj to je zato kaj prevode za struène izraze u dijagnostièkim ureðajima rade osobe koje nemaju veze sa mehanikom ili elektronikom i nemaju pojma kaj se nalazi pod haubom !
Ja u svojim dijagnostièkim ureðajima imam engleski ili njemaèki jezik ukljuèen a hrvatski ukljuèim had se hoæu nasmijati glupostima ili da pokažem mušteriji "prijevod". A ionako je veæina programa (autodata, esi ,workshop, wis i slièni na engleskom ili njemaèkom pa mislim da je lakše kad znaš kaj tražiš, a isto tako i po netu ) ! Ja sam u školi imao jedva 3 iz engleskog, a razumijem sve !
Ne pitaj me ono što ne znam !
evo kolega mi je poslao Vag 404 hr i opet ista stvar....kao da je demo verzija.....juèer sam skinuo ovu novu beta verziju VCDS 812 i ona normalno radi...jel ima netko kakav crack da probam s njim?
kako i gdje bih mogao uzeti novi vag com za vw program posto je moj stariji a sad su mi potrebni novi programi i potreban mi je wis i epc za mercedesa unaprijed zahvaljujem
Meni je vag crko kad sam ga spojio na auto a internet jebio spjen tako da je automatski povukao programe sa stranice i više ne radi sve jer je bila neka demo verzija , pa onda deistalacija i sve ipoæetka i ponovna registracija da bi sve radilo
za kupit pogleda na pocetku stranice pod web trgovina
atm tuning
electronic key
------------------------
Kabel je originalni,kupljen prije nekih 5 godina...i sad mi javlja da je verzija shareware...i ne dozvoljava mi aktivaciju...probao sam sa eng. verzijom 805.1 i ta mi super radi i aktivirana je...samo je mali problem što je na engleskom pa bih se radije koristio ovom hrvatskom...ako netko ima možda hrvatsku verziju koja ima u postavkama za USB da pošalje link ili na mail ak nije problem...
uskoro ce 805 izaci i na bosanskom jeziku i to vrlo skoro, potpuno preveden...vec sam imao priliku gledati par screenshotova i mogu reci i pored toga sto engleski znam perfekt i vec odavno imam vcds 805 na engleskom, razmisljam da nabavim i tu verziju kad bude gotova.
evo kolega mi je poslao Vag 404 hr i opet ista stvar....kao da je demo verzija.....juèer sam skinuo ovu novu beta verziju VCDS 812 i ona normalno radi...jel ima netko kakav crack da probam s njim?
koji vag interfejs imas? ako imas interfejs za vcds805, neces moci raditi sa 812 jer su potrebne hardware-ske izmjene za to.
ija bih volio nabaviti tu prevedenu verziu jer sa engleskim nisam odlican ustvari postoji vec prevedena verzija za 805 ali nije u potpunosti prevedena kode gresaka su idalje na engleskom pa eto ak neko ima nek ponudi pozz
atm tuning
electronic key
------------------------
znam ga ja ne preko foruma nego u realnosti .. trenutno ima 704 verziju a u fazi prevodjenja je 805... gledao sam soft preveden sa listom gresaka prevedene isto ..
pozz...
UCOT - Universal Code Off Tool
Mislim da ja imam nekih cracova za vag hr, morm potražit potažit po arhivi. Imam i vag hr ali ga nisam nikad koristio, a koliko se sijeæam njega se nemože spajat na usb adapter. Kako je rekao predingli imao sam tri iz eng. ja ga nisam u školi nikada niti uèio pa mi je lakše i jednostavnije na eng nego hr. Kao i windovsi nema glupljih nego hrvatski i onda klikneš pomoæ a on sve piše na eng.
I nogon u guzicu je korak naprid. (rekao je mauce tung).
ev o key gen za vag
Zadnja izmjena od koyot (04-08-2009 14:27:47)
atm tuning
electronic key
------------------------
Jeste, Uwe ga prevodio licno, Budimo malo ozbiljni!
VagCom 704 je preveden na bosanski ima jedno godina dana.. A vcds 805'ca je prevedena prije 2-3 mjeseca..
nabacit cu slika dok stignem..
---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---
Jeste, Uwe ga prevodio licno,
Budimo malo ozbiljni!
nelex napisao:VagCom 704 je preveden na bosanski ima jedno godina dana.. A vcds 805'ca je prevedena prije 2-3 mjeseca..
nabacit cu slika dok stignem..
A ko ti je taj Uwo? ;-)
704
805
pozz
to nije potpun prevod, greske su i dalje na engelskom, ima poseban soft na kojem pod navodnicima "radi prevod gresaka" ali nije potpun, hrpu gresaka neizbacuje nikako tako da za profesionalnu upotrebu bas nije preporucljivo osim ako pored bosanskog baratate dobro i sa engleskim.
jedino u samom programu sto su prevedena dugmadi, greske, obrisi, dijagnostika, motor, kao sto se vidi na slikama, al to je bolje receno kozmeticki prevod, al opet moze posluzit nekome posebno onima koji prvi put susrecu se sa dijagnostickim uredjajima a engleski im nije bas jaca strana a treba im za gasenje "lampica"
u svakom slucaju i sam radim dosta sa software-im, treba autoru dati priznanje za trud i ocjena za prevod je dobra posebno kao sto rekoh za pocetnike do srednje iskusnih ovaj software je sasvim dovoljan kao i njegov dodatni program sa prevodom gresaka, puno pocetnicima kao i srednje iskusnima moze pomoci za rijesavanje problema.
Zadnja izmjena od exxl (12-08-2009 16:24:05)
tako je stace ti prevod dugmadi ka su greske na engleskom, ili kad su prevedene treba ti 5 min da shvatis sta su mislili sa napisanim, bolje koristite englesku i njemacku verziju za sad
doci ce uskoro i prevod kompletan sa greskama i to greskama svakom razumljivom....
tako je stace ti prevod dugmadi ka su greske na engleskom, ili kad su prevedene treba ti 5 min da shvatis sta su mislili sa napisanim, bolje koristite englesku i njemacku verziju za sad
@slaven nemozes tek tako ravnati sebe prema nekom drugom .... odnosno sta hocu da kazem ako neko zna engleski i skonta na brzinu sta je greska nije svako u mogucnosti,nestoje sve kolege najbolje sa znanjem engleskog ... na kraju krajeva jesi u mogucnosti dok si u servisu da trcis za svaku gresku na translate.google.ba dosta nas jest ali masa nije i svasta nesto .... a musterija ceka da zavrsis posao.moras malo objektivno da gledas ako ce svako da gleda samo po sebi i da se ravna prema sebi nebi trebao ni forum ni bilo koja informacija svako je pametan .... nekom ce taj prevod vise znaciti nekom manje u svakom slucaju ja sam siguran da ce pomoci nije dzaba prevedeno
pozz...
UCOT - Universal Code Off Tool
ima jos i da naucim nesto na temu o vag-comu.................
kabl za VAG-COM Usb ima u sebi crack i dozvoljava spajanje samo na jedan kompjuter
znaèi prvi put kad se ukljuèi upiše podatke o tom kompjuteru i ako ga probate na neki drugi više ne radi nigdje !
Pazite na to