Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
pozdrav svima,imam problem s vitnom,kod stiskanja se ugasi,stavljene su nove dizne i pumpa bila prosle god. na servisu,stavljen novi regulacijoni ventil, pa me zanima zbog cega se gasi?unaprijed hvala na odgovorima
sajsooo
da li se gasi samo kad ubrzavaš ili i kad normalno voziš? sta pokaziva dijagnostika?
Koje su greške na dijagnostici? P1187? Zrak u cijevima goriva?
Pozdrav
gasi se kod ubrzavanja,naglog stiskanja gasa,na diagnostici nisam bio
sajsooo
Previše očekuješ sa malo podataka....
Ne pitaj me ono što ne znam !
kako upali nakon gašenja,dali dugo vergla ili upali normalno?
nakon gašenja nece odmah upalit,ostavim ga neko vreme pa onda idem upalit i dugo vergla..
sajsooo
Odi kod nekog majstora da to pgleda...
Pozdrav
nakon gašenja nece odmah upalit,ostavim ga neko vreme pa onda idem upalit i dugo vergla..
imao sam sličan problem, nije valjala dizna ali bez dijagnostike nečeš ništa napraviti
vidiš i sam da negdje vuče zrak a kad mu da dadneš gas dobiva zrak umjesto goriva i gasi se provjeri spojeve crijeva filter itd
imao sam isti problem bio je senzor reila to se kod nji hoce desiti
bolje ga je imati nego nemati pa sta god je u pitanju
da senzor nije dobar zar nebi lampica svjetlila?
sajsooo
promijeni sve gumice na crijevima od goriva pa onda probaj
Zadnja izmjena od jabuka (22-10-2012 22:38:08)
sva crjeva oko motora su nova stavljena dok su dizne mjenjane..jedino sta primjetim je to da na dolaznem crjevu koje ide na filter kad ga ugasim pusti gorivo al ne skroz nego malo samo 2-3 cm i tak stoji stalno,stavio novog nepovratnog na filteru sto je nevrjedi nista,stavio na crjevo nepovratnog nevrjedi nista,nigdje nevuce zrak sve je prekontrolirano..jel se mozda komu događalo tak nest?
sajsooo
izmjeri Rail tlak za vrijeme verglanja
jesu dizne nove ili remontovane
dize su stavljene druge al remontovane,isto je bilo sa starim diznama,al ove su kupljene kod vrhunskog majstora koji se samo time bavi i u te dizne sam siguran 100% da u uredu
sajsooo
Pa dobro jel je problem prikopčati dijagnostiku, izmjeriti pritisak goriva u railu i provjeriti prelive na dizama ? 10 min posla za sve...
Ne pitaj me ono što ne znam !
treba uložiti u dijagnostiku ,ovako natezanje je jeftinije
Zadnja izmjena od jabuka (25-10-2012 22:05:58)
nece upaliti lampicu za senzor reila ako otkaze otpor na temperaturi a imao sam par slucajeva da je bilo do njega a sa tvojim simptomima pozzz
bolje ga je imati nego nemati pa sta god je u pitanju
Hoćemo li očitati greške ili ćemo po sistemu "ćorava kokoš..."
preko interneta se sve popravi sta ce ti Xentry
Zadnja izmjena od sv.mile (03-11-2012 12:30:16)
zanima me koliko mora bit pritisak dobavne pumpe na leru? filter goriva je poluprazan kad ga izvadim,pa me zanima dal to uredu?
sajsooo
Ne, to nije u redu. Tu i leži problem samo što ga ne vidiš, imaš zraka u gorivu. Pritisak dobavne pumpe ne igra, riješi taj zrak.
Toliko od mene. Pozdrav...